KALKKI ja KALKKIKÄRRYT YM....

4.8.2014
Terve kaikille,
Aloitan ulkoliikuntapaikkojen liikuntapaikkamestarin toimessa, Timo Koljosen sijaisena 4.8.2014 alkaen aina 30.7.2015 saakka.
Tehtävänkuvaan kuuluu ulkoliikuntapaikkojen ylläpitoon liittyvät tehtävät.

JarkkoTallqvist
Liikuntapaikkamestari
Turun kaupunki
Vapaa-aikatoimiala
Liikuntapalvelukeskus
Blomberginaukio 4, 20720 Turku
040 5121187

 

Turun Kaupungin hiekkakenttäpalaveri 2014

 

Muutamia asioita joita Kaupunki / Timo Koljonen pyysi muistuttamaan…
 

Alueen omat pelikentät: Huhtikuussa alkaa kenttien kunnostus ja maalien paikalle sijoittaminen (Timo Koljonen liikuntapalvelukeskus 050-5546221)

Kenttiä voi jo nyt käyttää jos ne on siinä kunnossa että harjoittelu/pelit antavat myöden. Päällekkäisyyksien välttämiseksi kannattaa varmaan pitää palaveria tai olla yhteydessä vuoroista alueen yhdyshenkilön kanssa.

Kaudella 2014 Kalkit toimitetaan aina kentille eli tänä vuonna niitä ei tarvi onneksi itse noutaa, ilmoitus Timo Koljoselle.

Kotikenttien siisteydestä alueet pitävät itse huolta vaikka urakoitsijakin siivousta tekee alueella.

Koppien avaimet: Alueen yhdyshenkilö käy kuittaamassa kaikki aluejoukkueen avaimet keskitetysti Liikuntapalvelukeskuksesta (Veritas stadion). Kirjaa ne sitten omille joukkueille ja muistaa sitten syksyllä kerätä kaikki avaimet!

 

ALUEIDEN KOTIKENTÄT

http://www.turunnappulaliiga.fi/yhteystiedot/alueiden_kotikentat/

Kaupungin hiekkakenttäpalaveri to. 23.5.2013 klo 14.00 Veritas

 

Pelikenttien kalkki:
Ikävä kyllä heillä ei resursseja toimittaa kalkkia kentille, vaan alue joutuu itse hakemaan kalkit Ilpoistentie 3 varastolta (Kai Nurmi)
 
Kalkkikärryt:
Kalkkikärryt ovat monessa paikassa jo tulleet tiensä päähään. Koljosella asia tiedossa mutta heillä ei varaa korjata niitä??? Heillä neuvottelut kuulemma joistain maalista ja kärryistä, mutta tuskin tulee tänä vuonna ja itse epäilen että tuskin ensivuonnakaan.

 

Nappulakenttien kopit:

Kopit eivät ole TuNL:n omistuksissa vaan niitä voi käyttää monet tahot. Siksi siellä ei voi säilyttää tavaraa jollei erikseen sovi Timo Koljosen kanssa!
 
Kenttien suolaus: Kenttien suolaukset ovat alkaneet, jotta kentät eivät pölyä. ´Vastausta en saanut miksi nyt vasta kun sarjat on lähes puolivälissä.
Kentillä olevat merkkaus tupsut rajoja varten: Ne ovat kaikilla kentillä hävinneet, Koljonen selvittää mahdollisuutta että sellaiset asennetaan.