Kauden päättäjäisissä palkintosadetta

1.12.2023

Kausi 2023 oli Turun Nappulaliigalla hyvä vuosi. Pelaaja määrä nousi toisena vuonna peräkkäin yli 200 pelaajalla ja tällä kaudella meillä on pelannut yli 1600 jalkapalloilijaa. Vapaaehtoistoimijoidenkin määrä on luonnollisesti kasvussa, kun joukkue- ja pelaajamäärät ovat kasvaneet. Ensimmäistä kertaa seuran historiassa meillä oli joukkue myös B-junioreille, joten voimme jo puhua pelaajapolusta taapero-ikäisistä aikuisiin.


Kaudelle 2023 pystyimme kehittymään seurana. Keskeisimpänä kehitysaskeleina voimme pitää Palloliiton pilottihankkeena ollutta starttivalmentaja-hanketta ja sen toimintaa kuluneella kaudella meidän aloittaneissa aluejoukkueissa. Starttivalmentajan toiminta jatkuu myös kaudella 2024 Julius Karlssonin vetämänä.


Keväällä aloitettiin jokaiselle aktiiviselle alueelle Aluepäällikkö-toiminta, joka tunnettiin aikaisemmin meillä nimellä yhdyshenkilötoimintana. Tällä hetkellä meillä yhteensä 12 aluepäällikköä alueensa toimihenkilöiden apuna sekä tukena. Ensi syksynä on luvassa mm. kaikilla alueilla omat Aluepäättäjäiset.


Seura henkiin herätti myös tapahtumajaoston, joka järjestää seuran turnauksiin ja tapahtumiin mm. buffetteja ja oheistoimintaa. Kiitos tässä välissä kaikille turnauksissa toimineille myyjille, leipojille grillaajille ja muille vapaaehtoisille. Huomioitavaa onkin, että vapaaehtoisten pyörittämän tapahtumajaoston tuotot käytetään mm. vähävaraisten lasten harrastamisen mahdollistamiseen ja seuran valmentajien sekä joukkueenjohtajien verkostoitumis- ja koulutustapahtumiin.


Kauden aikana myös aikuisten joukkueemme ovat vakiinnuttaneet toimintansa. Naisten joukkue osallistui ensimmäistä kertaa sarjaan ja Miesten Edustus joukkue nousi puhtaalla pelillä ensi kaudeksi 5. divisioonaan.


Futisleikkis organisointiin syyskaudelle uusiksi ja 1-5 vuotiaat lapset pääsivät yhdessä liikkumaan aikuisen kanssa neljässä eri ryhmässä. Futisleikkistä järjestetään jatkossa kolme jaksoa vuosittain.


Osuus Pankin Kesäsarjaan ja palloliiton sarjoihin meiltä ilmoittautui yhteensä 140 joukkuetta.


Lokakuussa pelattiin aluejoukkueille tarkoitettu Reijo Pihl Nappula Cup, joka toi joukkueita myös Tampereelta, Porista, Hämeenlinnasta, Raumalta ja pääkaupunkiseudulta. Turnaus nimettiin uudelleen täksi kaudeksi, koska seura halusi kunnioittaa turkulaista juniorivalmentajalegendaa Reijo Pihliä.


Turun Nappulaliiga kiittää pääyhteistyökumppaneitaan, TerveysTaloa, Turun Seudun osuuspankkia, Intersport Hansaa sekä Adidasta kuluvasta kaudesta.


Ennen kaikkea Turun Nappulaliigan toimiston väki ja johtokunta kiittää jäseniään. Te pelaajat, toimihenkilöt sekä perheet teette tästä seurasta sen mikä me nyt olemme. Jatkossakin haluamme tarjota teille mahdollisimman hyvän ja toimivan seuran harrastaa jalkapalloa. Kiitos kuluneesta kaudesta ja hyvää alkavaa jalkapallokautta.


Alla kaikki päättäjäisissä palkitut

Alueiden kauden pelaajat
Hannunniittu – Luca Paija
Hepokulta - Joel Halmi
Hirvensalo – Juno Kaikukivi
Kupittaa – Konsta Salminen
Kärsämäki – Jere Lindqvist
Linna – Daniel Haverinen
Maaria-Paattinen - Eppu Tuimala
Peltola - Alexander Muuri
Pohjola - Viljo Elo
Pääskyvuori – Alvar Juva
Runosmäki – Ismail Aden
Uittamo – Daniel Perez
Varissuo – Mikko Giang

Kuukauden vapaaehtoiset
Tammikuu – Markku Helkkala
Helmikuu – Toni Winberg
Maaliskuu – Janette Johansson 
Huhtikuu – Jari Raikaslehto
Toukokuu – Janita Ahokari
Kesäkuu – Jasmin Lumiaho
Heinäkuu – Timo Lumiaho
Elokuu – Laura Ketola
Syyskuu – Juha Aalto
Lokakuu – Mika Itkonen
Marraskuu – Vera Ranta-aho

Kauden 2023 pelinohjaaja
Emil Bergbom

2009-2011 ikäluokkien kauden harrastepelaajat
2011 – Akseli Aalto
2010 – Aatu Poskiparta
2009 – Hadi Fahimi

Vuoden valmentaja
Juha-Pekka Jokinen

Ikäluokan kauden pelaaja
P17 – Onni Erikson
P2009 – Konsta Hietanen
P2010 – Joel Ahen
P2011 – Niklas Jokinen
P2012 – Leo Hasan
P2013 – Luka Stigell
P2014 – Aaro Asanti
P2015 – Philippos Kampuris
T2008-2009 – Dina Päkkilä
T2013-2014 – Kaneli Ojansivu
T2015-2016 – Minnea Randell

Kauden 2023 Nappulaliigalainen
Dina Päkkilä

Vuoden joukkue
Hirvensalo 2016

Onnittelut palkituille.