Reijo Pihl Nappulacup starttaa lauantaina. tulospalvelua

13.10.2023

tulospalvelua  https://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/turnaukset/nappula-cup-15-16-10-2022/otteluohjelma/


Viimeinen turnaus oli jättimäinen menestys ja joukkueilta tuli valtavasti positiivista palautetta. Luonnollisestikin turnaus päätettiin ottaa seuran kalenteriin joka vuotiseksi tapahtumaksi. Urheilupuiston Yläkentän täysi katsomo, noin 600 kannustaaja, loi upeat puitteet lasten jalkapallotapahtumalle. 


Turnauksen nimi vaihtui vuodelle 2023

- Nappula Cup nimettiin johtokunnan yksimielisellä päätöksellä tästä syksystä eteenpäin Reijo Pihl Nappula Cupiksi. Halusimme seurana kunnioittaa Turussa jo vuosikymmeniä jalkapallovalmentajana Reijoa. Reijo on omalla valmentamisellaan ja persoonallaan vaikuttanut monen jalkapalloilevan nuoren pelaajauraan. Reijon entisiä pelaajia esiintyy tälläkin hetkellä Suomen A-maajoukkueessa, sanoo turnauksen järjestelyistä vastaava Miika Weckman.


Tällä kertaa Turun Nappulaliiga turnauksen oheistoimintoja ja buffet -toimintaa on kehittämässä ja pyörittämässä seuran tapahtumajaosto yhdessä toimiston kanssa.

- Kesäkuussa Napero Gamesin buffet oli tuottoisa ja siitä suuri kiitos kuuluu meidän vapaaehtoisillemme. Vapaaehtoiset leipoivat, täyttivät sämpylöitä, hoitivat arpajaisia ​​​​​sekä grillasivat. Kaikki sujui oikein hienosti. Tulevaan Reijo Pihl Cupiin toivomme samanlaista yhteishenkeä ja tsemppiä kuin keväälläkin. Arpajaisvoittoja ja kaikenlaista apua mielellään vastaan, kiittelee ja vinkkaa tapahtumajaoston puheenjohtaja Tiina Koski.

kuvassa... hän itse

turnausohjelma ja tulospalvelua

https://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/turnaukset/nappula-cup-15-16-10-2022/otteluohjelma/