Vanhemmat

Vanhempi:

huolehdi siitä että lapsesi on

 

oikeassa paikassa

oikeaan aikaan

oikeanlaisissa varusteissa

joukkueen käytännön mukaisesti ilmoittautuneena.

Maksa lapsesi toimintamaksu ajoissa!

 

Lisäksi vanhempana ...

1. Toimin hyvänä esimerkkinä kentän laidalla ja annan pelaajille pelirauhan.
2. Autan valmentajia jotka toimivat jotta lapsilla olisi hauskaa ja annan valmentajille työrauhan.
3. Ilmoitan poissaolosta vähintään kolme (3) päivää ennen poissaoloa nimenhuudossa tai samana päivänä jos kyseessä on sairastapaus tekstiviestinä valmentajalle ja pidän huolta, että saavumme ajoissa.
4. Hyväksyn että jalkapallosta koituu kustannuksia.
5. Hyväksyn että valmentajat päättävät pelaajien peliajan ja pelipaikan ja että peliaikaan voi vaikuttaa harjoitusaktiivisuus.
6. Kannustan lastani liikkumaan myös muulloin kuin jakapalloharjoituksissa ja annan mahdollisuuden lapselle kokeilemaan muita lajeja.

 

Sano valmentajalle Kiitos!

Sano lapsellesi: Hyvä! Kiva nähdä sut pelaamassa!

 

Anna aikaa ja työrauha!

Voisitko sinä antaa aikaasi vaikkapa oman lapsesi joukkueen kotipeli-iltana toimimalla pelinohjaajana tai kentänpiirtäjänä?

Toiminnassamme Turun Nappulaliigassa on mukana vuosittain lähes kaksituhatta lasta, reilusti yli sata pelaavaa joukkuetta. Näin laajan ja laadukkaan toiminnan pyörittäminen on mahdollista ainoastaan kaikkien vapaaehtoistoimijoidemme ansiosta.

Lasten lähiliikunnan seurassamme mahdollistaa suuri vapaaehtoisten valmentajien, apuvalmentajien, joukkueenjohtajien ja muiden toimijoiden verkosto, vähintään viidensadan toimijan joukko.

Lähes joka kolmas suomalainen tekee vapaaehtoistyötä, ja urheiluseuroissa liikunnan parissa tehtävä vapaaehtoistyö on suurin suomalaisen vapaaehtoistoiminnan kenttä.
Myös meidän seurassamme tilaa on kaikenlaisille vapaaehtoistoiminnan muodoille. Pitkää ja suunnitelmallista sitoutumista vaativat joukkueen valmentajan, apuvalmentajan ja joukkueenjohtajan tehtävien lisäksi tarjolla on lyhytkestoisia pestejä. Tarvitsemme buffetvastaavia, kentänpiirtäjiä, pelinohjaajia.
Kaikissa tapahtumissamme on oltava paikalla vähintään kaksi aikuista. Osallistu toisinaan joukkueen harjoituksiin.

Seurana kiinnittää huomiota vapaaehtoisten toimijoidemme työpanokseen: valitsemme kuukausittain vapaaehtoistoimijan, joka on omalla toiminnallaan mahdollistanut oman joukkueen lapsille hyvän harrastuksen, usein nämä toimijat ovat mukana usean eri joukkueen toiminnassa monilla eri tavoin. 

 

Valmentajamme ja muut toimihenkilömme antavat aikaansa ja osaamistaan seuran käyttöön pitkäjänteisesti.
 

Meidän seurassamme jalkapallo on koko perheen yhteinen harrastus:

Anna sinäkin aikaasi ja apuasi.

Anna lapsesi kanssa toimiville työrauha.

 

 

Tutustu vapaaehtoistoimijoihimme!

Vuoden 2017 vapaaehtoiset

Vuoden 2016 vapaaehtoiset

Vuoden 2015 vapaaehtoiset