Hyvä pelaajan vanhempi: kausimaksut 2020

22.11.2019

Hyvä Turun Nappulaliigan pelaajan vanhempi,

 

Turun Nappulaliiga haluaa jatkossakin olla alueemme paras kasvattajaseura. Se tarkoittaa halua ja vaadetta kehittää toimintaamme jatkuvasti. Jalkapalloharrastamisen vaatimustaso nousee Suomessa jatkuvasti, meille se merkitsee muun muassa panostuksia valmennustoiminnan kehittämiseen, toisaalta kasvavaa tarvetta ostaa kenttävuoroja yksityiseltä sektorilta. Lisäksi varaudumme jo seuran oman kentän keinonurmen lähestyvään uusimistarpeeseen.

Pysyvä arvomme ja koko toimintamme perusta on rakentaa pitkälti perheiden yhteisenä talkootyönä yhteistä harrastusta laajalle pelaajajoukollemme. Toimintaolosuhteet kuitenkin muuttuvat, siksi meidänkin on yritettävä jatkuvasti pysyvä mukana positiivisessa muutoksessa.

Kehittämistoimien ja toisaalta kasvavien vaateiden kääntöpuolena on seuratoiminnan peruskustannusten kasvu. Kun samaan aikaan meihinkin vaikuttavat esimerkiksi kaupungin vaikea taloustilanne ja laskevat avustusmäärärahat, tilanteeseen on reagoitava. Seuran johto on kevään ja kesän aikana selvittänyt pitkällisesti tarvetta tarkastaa harrastusmaksujemme tasoa.

”Vääjäämättömän muutoksen tavoitteena on ollut mahdollisimman tasapuolinen korotus kustannuksiin. Kantava periaate on yksinkertainen: pääpaino korotuksissa on toiminnan niillä osa-alueilla, jotka resurssejamme eniten käyttävät. Tappiollisesti seura ei yksinkertaisesti voi toimia”, toteaa puheenjohtaja Mikko Högerman.

Tavoitteemme on silti jatkossakin olla alueen edullisin vaihtoehto niin kilpa- kuin harrastejalkapallossakin. Maksukorotukset tulevat voimaan uuden kauden alkaessa. Tarvittaessa pyrimme tukemaan pelaajiemme harrastamista oman rahastomme avustuksilla.

 

Maksut kaudelle 2020

 

aluejoukkueen pelaajat        150€              ikäluokat -09 ja nuoremmat

kaupparipelaajat                   300€              maksetaan kahdessa erässä

harrastejoukkueiden pelaajat 300€            maksetaan kahdessa erässä (siniset -06, -07, -08)

haastejoukkueiden pelaajat 350€              kahdessa erässä (musta -07 ja 08)

kilpa-08                               400€              maksetaan kahdessa erässä

kilpa-07                               maksu määräytyy pelaajamäärän mukaan

A ja B-harrastejoukkueet     400€              (-04, -03, -02)