Rahastonhoitajat

Hei Nappulaliigalaiset!

 

Jotta saat verkkopalvelut käyttöösi, niin käythän lähimmällä OmaSp:n konttorillasi tunnistautumassa, saat kerralla kaikki palvelut käyttöösi.

 

Konttorimme ovat auki joka arkipäivä 9:30-16:30 (Kauppatorin konttori 9:30-18:00, perjantaisin 17:00 asti) ja palvelemme teitä ilman ajanvarausta. Suurta jonoa konttoreillamme ei yleensä ole, mutta konttorin avauksen aikaan yleensä ovat eläkeläiset liikkeellä, joten tätä suosittelemme välttelemään, mikäli on kiire. 😊

 

Mukaan et tarvitse kuin voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen, passin tai henkilökortin.

 

Ystävällisin terveisin,

Oma Säästöpankki

 

 

Ystävällisin terveisin,

 

Jari Sulin
Yritysasiantuntija

 TILIOTTEET!

Tiliotteet aktivoitiin kaikille tileille toukokuussa ja sen jälkeen avatuille tietysti vasta avaushetkestä.

Tositetiliotteet säilyvät kyllä pidemmältä ajalta kuin kolme kuukautta, mutta tapahtumakyselyitä voi tehdä vain tuon 3 kk:n ajalta.


Siksipä tuo kassanhallintapalvelu pidettiin pitkään rinnalla, jotta kaikki olisivat ohjeistuksen mukaisesti ottanut joukkueensa alkuvuoden tiliotteet talteen etukäteen. Nyt niitä ei siis oikein mistään saai.

Tiliotteet saa toki tilattua pankista vaikka verkkoviestillä, mutta ne tulee sitten paperisena toimiston osoitteella.

Vaihtoehtoisesti joukkueen rahastonhoitaja voisi verkkoviestillä pyytää tilitapahtumalistauksen tarvitsemaltaan ajalta. Se on edullisempi ja se saadaan tulostettua ja toimitettua verkkoviestin liitteenä suoraan kyseiselle rahastonhoitajalle.

Tilitapahtumalistaus on siis vain listaus kyseisen tilin tapahtumista, eikä se ole virallinen tiliote, mutta jos se muutoin teille riittää, niin se olisi helpoin tapa.