Tapaturman sattuessa

Pelaajavakuutus 2024


Toimintamaksun maksaneille leikkimaailma-ikäisille (syntyneet ennen vuotta 2011) pelaajillemme otetaan  SPL:n tarjoama pelipassivakuutus eli tapaturmavakuutus.
Mahdollisessa tapaturmatilanteessa huoltaja ratkaisee, käyttääkö lapsi omaa tapaturmavakuutustaan vai seuran tapaturmavakuutusta. Seuran vakuutus on perustasoinen ryhmävakuutus, joka koskee ainoastaan tapaturmia.


2011 syntyneen tai tätä vanhemman pelaajan huoltaja voi ilmoittaa myös käyttävänsä lapsen omaa tapaturmavakuutusta. Tapaturmavakuutuksen on oltava kilpailutoiminnan myös ulkomailla kattava vakuutus, todistus siitä toimitetaan seuran toimistolle.

Leikkimaailmaikäisillä vakuutuksessa ei ole omavastuuta.
(HUOM! terveydenhoitolaitosten perimä poliklinikkamaksu tulee vakuutetun maksettavaksi. Vakuutus korvaa ainoastaan hoitokulut)

D12- ja tätä vanhempien pelaajien vakuutuksessa on omavastuuosuus.


Vakuutuksemme on SPL:n pelipassivakuutus.


SÄHKÖINEN VAHINKOILMOITUS

https://www.adis.fi/Sports/fi/home

Ensisijainen hoitopaikka on Terveystalo Turku, Aninkainen Aninkaistenkatu 13 ja Terveystalo Pulssi, Humalistonkatu 9-11.

Asioidessa mainittava, että pelaaja käyttää SPL:n AON:n vakuutusta.


Hoitolaitosyhteistyö Terveystalon kanssa

Ajanvaraus:     0900 30000 tai koordinaattorilta 030 6333 008

Yhteyshenkilöt:  Marika Ortio 030 6333008    marika.ortio@terveystalo.com


 www.terveystalo.com/sport


Vapaaehtoistoimijoiden Tuplaturvavakuutus


Suomen Palloliitto on mukana Tuplaturvassa ja sen sisältämät vakuutukset ovat voimassa myös piirin jäsenseurojen toiminnassa.


Tuplaturva – vakuutusturvaa liitoille ja seuroille


Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen.

Vakuutettuina ovat mukaan liittyneet lajiliitot, liittojen piirit, alueet ja jäsenseurat. Lisäksi vakuutuksen piirissä ovat oman toimintansa osalta liikunnan ja urheilun aluejärjestöt, Sotilasurheiluliitto, Paralympiakomitea, Olympiakomitea, Suomen Valmentajat (1.1.2023) ja Työväen Urheiluliitto (mukana myös ne TUL:n jäsenseurat, jotka eivät ole lajiliiton jäseniä).

Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus korvaa liittojen, liittojen piirien tai alueiden tai urheiluseurojen toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia. Vakuutetun omavastuu hoitoturvan osalta on 100 euroa.

  • Vapaaehtoistyöntekijän ei tarvitse olla seuran jäsen, vakuutus on silti voimassa.
  • Tapaturma voi sattua esimerkiksi talkoissa, valmennus-, koulutustapahtumissa, kilpailujen järjestelytehtävissä.
  • Myös matkalla vapaaehtoistyöhön sattuneet tapaturmat kuuluvat vakuutuksen piiriin.
  • Vakuutus ei ole voimassa urheillessa, palkkiota tai palkkaa saaville erotuomareille eikä työsuhteessa yllä mainittuihin tahoihin oleville.https://www.olympiakomitea.fi/olympiakomitea/jasenpalvelut/edut-sopimukset-liitoille-seuroille/tuplaturva/