Tapaturman sattuessa

 

Pelaajavakuutus 2023

 

Toimintamaksun maksaneille leikkimaailma-ikäisille (syntyneet 2011 ja nuoremmat) pelaajillemme otetaan  SPL:n tarjoamaLasten korttelipassi ( pelipassivakuutus ) eli tapaturmavakuutus.
Mahdollisessa tapaturmatilanteessa huoltaja ratkaisee, käyttääkö lapsi omaa tapaturmavakuutustaan vai seuran tapaturmavakuutusta. Seuran vakuutus on perustasoinen ryhmävakuutus, joka koskee ainoastaan tapaturmia.


2011 syntyneen tai tätä vanhemman pelaajan huoltaja voi ilmoittaa myös käyttävänsä lapsen omaa tapaturmavakuutusta. Tapaturmavakuutuksen on oltava kilpailutoiminnan myös ulkomailla kattava vakuutus, todistus siitä toimitetaan seuran toimistolle.
 

Leikkimaailmaikäisillä vakuutuksessa ei ole omavastuuta.
(HUOM! terveydenhoitolaitosten perimä poliklinikkamaksu tulee vakuutetun maksettavaksi. Vakuutus korvaa ainoastaan hoitokulut)

D12- ja tätä vanhempien pelaajien vakuutuksessa on omavastuuosuus.

 

Vakuutuksemme on SPL:n pelipassivakuutus.

 

 

SÄHKÖINEN VAHINKOILMOITUS

https://www.adis.fi/Sports/fi/home

 

 

 

Ensisijainen hoitopaikka on Terveystalo Turku, Aninkainen Aninkaistenkatu 13 ja Terveystalo Pulssi, Humalistonkatu 9-11.

Asioidessa mainittava, että pelaaja käyttää SPL:n AON:n vakuutusta.

 

Hoitolaitosyhteistyö Terveystalon kanssa

 

Ajanvaraus:     030 6000 tai koordinaattorilta 030 6333 008

 

Yhteyshenkilöt:  Marika Ortio 030 6333008    marika.ortio@terveystalo.com

 

  www.terveystalo.com/sport

 

 

**

 

 

Vapaaehtoistoimijoiden Tuplaturvavakuutus

 

Suomen Palloliitto on mukana Tuplaturvassa ja sen sisältämät vakuutukset ovat voimassa myös piirin jäsenseurojen toiminnassa.

 

Tuplaturva pitää sisällään vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen ja toiminnan vastuuvakuutuksen (kolmannelle osapuolelle aiheutunut henkilö- tai esinevahinko).

 

Huomioittehan, että vahinkotapauksissa vahinkoilmoitus tehdään Pohjolan nettisivujen kautta olevilla sähköisillä lomakkeilla. Tapaturmavahingossa ilmoitus voidaan tehdä myös puhelimitse suoraan Pohjolaan. Ohjeet esitteessä.
 

Tutustu Tuplaturvaan!

 

https://www.olympiakomitea.fi/olympiakomitea/jasenpalvelut/edut-sopimukset-liitoille-seuroille/tuplaturva/