Toimintasuunnitelma 2024

Toimintasuunnitelma 2024


Kaudella 2024 Nappulaliigassa keskitytään aloittelevien aluejoukkueiden toiminnan tukemiseen, valmentajakoulutukseen ja viestinnän tehostamiseen.


Valmentajakoulutus

Turun Nappulaliiga on mukana seurayhteisön valmennusosaamisen kehittämistyössä, ja tulevalle kaudelle suunniteltu koulutuskalenteri antaa valmentajillemme hienoja kehittymisen, oppimisen ja osaamisen mahdollisuuksia. Järjestettävä koulutus on valmentajillemme maksutonta. Tällä tavoin tuemme seuramme valmennusosaamisen kehitystä.
Järjestämme mm. seuraavat koulutukset:
Futisvalmentajan startti (SPL koulutuspolun koulutusta)
Ikävaihekoulutus (SPL koulutuspolun koulutusta)
UEFA C ja UEFA B-koulutukset.
Seuran omina koulutusaiheina mm. valmentajien alkeiskurssi, pallonkäsittely salissa, harjoituksen suunnittelu-, potkutekniikka- ja pelitapakoulutukset. 
Valmennuskoulutuksen avulla seuran valmennuslinjaus jalkautetaan joukkueisiimme. 
Pidempiin koulutuksiin edellytämme valmentajiltamme valmentajasopimuksen allekirjoittamista ja sitoutumista seuran toimintaan.

Aluevalmentajien toimintaa ja osaamista tuetaan mahdollisilla Tukivalmentajilla. Hankerahaa tähän olemme hakeneet Opetus- ja kulttuuriministeriöltä ja muista hankerahaa myöntäviltä tahoilta.

Aluejoukkueiden toimintaa tuetaan kohtaamisten ja kentällä näkymisen kautta. Joukkueenjohtajakoulutus sekä kohtaamiset toimijoiden kanssa lisäävät seuraan kuulumisen tunnetta. Joukkueenjohtajien ja uusien joukkueiden käyttöön tuotettu Joukkueenopas jaetaan kaikille sen tarvitseville joukkueille.

Hankkeet

Suomen Palloliiton pilottihanke, joka on kohdistettu aloittavien pientenlasten joukkueisiin. Olemme myös mukana Sateenkaarikoton Sä Osaat -hankkeessa, jonka kanssa pyöritämme perhefutista Halisten alueella. Hanke saattaa laajentua myös muille alueille.


Muut

SPL laatujärjestelmässä tasolle 3 nouseminen


Tapahtumat

Loppiaisturnaus 6.1.2024                                                                 
Pelinohjaajakoulutus Kevät 2024
Seuran kevätkokous vko 20
Kauden avausviikonloppu19.-21.4.2024
OP-kevätkierros alkaa vko 18
Aston Villa/FDR -jalkapalloleiri vko 24
Hradecky Naperogames 8.-9.6
OP-syyskierros alkaa vko 32               
Jukka Paatelo –turnaus 14.-15.9.2024
Leidi Cup Syksy 2024

Nappula Cup 12.-13.10
Iskä Cup syksy 2024

Seuran kauden päättäjäiset 31.10.2024
Seuran syyskokous vko 47