Turun Nappulaliigan jalkapallotarjonta

Turun Nappulaliigan uudistettu Futisleikkis on tarkoitettu 1-5 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Olemme jakaneet ryhmät 1-3 -vuotiaisiin ja 3-5 -vuotiaisiin. Lapset pääsevät yhdessä vanhempiensa kanssa tutustumaan jalkapallon hienouksiin ja kokemaan liikunnan riemua yhdessä vanhemman kanssa.

Seuran kivijalka ja ylpeyden aihe on 6-11 -vuotiaiden harrastejalkapallon aluetoiminta. Tapahtumia on 1-3 kertaa viikossa riippuen joukkueesta. Aluejoukkueet sijaitsevat Turun eri asuinalueilla liikuttaen lapsia, jotka saattavat olla jo tuttuja päiväkodista, koulusta ja pihaleikeistä. Meille otetaan kaikki pelaajat vastaan. Mottome onkin: Jalkapalloa lähellä kotiovea. 

Kaikissa ikäluokissamme edustusjoukkuetoiminta on tarkoitettu motivoituneille ja tavoitteellisesti jalkapalloon suhtautuville pelaajille. Tapahtumia on ikäluokasta riippuen 3.-5 kertaa viikossa. Edustusjoukkue toiminta on korkean kilpatason toimintaa. Laadukkaalla jalkapalloilijan arjella pyrimme tarjoamaan pelaajalle parhaan mahdollisen ympäristön kehittyä kohti omaa huippua.

Tyttöjoukkueemme harjoittelevat tavoitteellisesti ja joukkueilla on tapahtumia 2-4 krt viikkossa, riippuen ikäluokasta. Nuoremmissa ikäluokissa tytöt voivat oman joukkueen lisäksi osallistua myös aluejoukkueiden toimintaan. 

Haaste-/ja harrastetason jalkapalloa tarjoamme yli 12-vuotiaille pelaajille. joukkueita on useampia eri ikäluokissa. Joukkueiden päätavoite on pitää lapset mukana aktiivisesti liikunnan parissa sekä tarjota hyvä ympäristö kehittyä jalkapalloilijana ja liikunnan harrastajana. Tapahtumia on joukkueesta riippuen 2-3 kertaa viikossa.

Perheen pienemmille, 1-5 vuotiaille, tarjoamme Futisleikkistä yhdessä vanhempien kanssa kerran viikossa.

Aikuisissa meillä miehet pääsevät pelaamaan Miesten Edustuksessa 6. divisioonaa ja M35- sekä M40 -ikämiehissä. Naiset pääsevät pelaamaan sekä harjoittelemaan naisten harrastejoukkueessa.


Turun Nappulaliiga toivottaa koko perheenne mukaan iloiseen toimintaamme!