Turun Nappulaliigan jalkapallotarjonta

Turun Nappulaliigan uudistettu Futisleikkis on tarkoitettu 1-5 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Olemme jakaneet ryhmät 1-3 -vuotiaisiin ja 3-5 -vuotiaisiin. Lapset pääsevät yhdessä vanhempiensa kanssa tutustumaan jalkapallon hienouksiin ja kokemaan liikunnan riemua yhdessä vanhemman kanssa.

Seuran kivijalka ja ylpeyden aihe on 6-11 -vuotiaiden harrastejalkapallon aluetoiminta. Tapahtumia on 1-3 kertaa viikossa riippuen joukkueesta ja vapaaehtoisten valmentajien aktiivisuudesta. Aluejoukkueet sijaitsevat Turun eri asuinalueilla liikuttaen lapsia, jotka saattavat olla jo tuttuja päiväkodista, koulusta ja pihaleikeistä. Meille otetaan kaikki pelaajat vastaan. Mottome onkin: Jalkapalloa lähellä kotiovea. 

Kaikissa ikäluokissamme edustusjoukkuetoiminta on tarkoitettu motivoituneille ja tavoitteellisesti jalkapalloon suhtautuville pelaajille. Tapahtumia on ikäluokasta riippuen 3.-5 kertaa viikossa. Edustusjoukkue toiminta on korkean kilpatason toimintaa. Laadukkaalla jalkapalloilijan arjella pyrimme tarjoamaan pelaajalle parhaan mahdollisen ympäristön kehittyä kohti omaa huippua.

Tyttöjoukkueemme harjoittelevat tavoitteellisesti ja joukkueilla on tapahtumia 2-4 krt viikkossa, riippuen ikäluokasta. Nuoremmissa ikäluokissa tytöt voivat oman joukkueen lisäksi osallistua myös aluejoukkueiden toimintaan. 

Haaste-/ja harrastetason jalkapalloa tarjoamme yli 12-vuotiaille pelaajille. joukkueita on useampia eri ikäluokissa. Joukkueiden päätavoite on pitää lapset mukana aktiivisesti liikunnan parissa sekä tarjota hyvä ympäristö kehittyä jalkapalloilijana ja liikunnan harrastajana. Tapahtumia on joukkueesta riippuen 2-3 kertaa viikossa.

Aikuisissa meillä miehet pääsevät pelaamaan Miesten Edustuksessa 5. divisioonaa tai  6. divisioonaa ja M35- sekä M40 -ikämiehissä. Naiset pääsevät pelaamaan sekä harjoittelemaan naisten harrastejoukkueessa.


Turun Nappulaliiga toivottaa koko perheenne mukaan iloiseen toimintaamme!