Poikkeuslupahakemus

Edustusoikeus

 

HUOM! Poikkeuslupaan ei ole syy että kaverit pelaa toisessa joukkueessa!

 

Poikien on pelattava sen alueen joukkueessa, johon he asuinpaikkansa mukaan kuuluvat.

Jos alueella ei ole ikäluokassa joukkuetta tulisi poikien ensisijaisesti pelata saman alueen vanhemman ikäluokan joukkueessa.  Mikäli vanhemman ikäluokan joukkueessa pelaaminen ei ole mahdollista (esim. E-pojat) tai pelaaminen vanhemmassa ikäluokassa ei ole mielekästä, voi TuNL vahvistaa pelioikeuden jonkun toisen alueen joukkueessa. Lupa on anottava kirjallisena TuNL:n johtokunnalta.

Jos pelaaja kesken kilpailukauden muuttaa toiselle alueelle saa hän siirtyä uuden alueen joukkueeseen tai jatkaa vanhalla alueella. Jos hän on pelannut vanhalla alueella vähintään yhden täyden kilpailukauden saa hän niin halutessaan jatkaa siinä joukkueessa koko nappulauransa. Mikäli pelaaja kuitenkin vaihtaa uuden asuinpaikan joukkueeseen ,hän ei enää saa palata vanhaan   joukkueeseensa.                                                                                                                                                            
Ellei tyttöjen oman asuinpaikan alueella ole tyttöjoukkuetta, saavat he vapaasti valita tyttöjoukkueen missä pelaavat. Tämän valinnan suoritettuaan tyttö rinnastetaan sen alueen pelaajiin, jonka hän on valinnut joukkueekseen, eikä hän voi enää vapaasti siirtyä toiselle alueelle, muutoin kuin TuNL:n kilpailusääntöjen mukaan. Mikäli omalle alueelle perustetaan joukkue, tulee tyttöjen siirtyä siihen elleivät ole edustaneet täyttä kautta jotain toista joukkuetta. Suosituksena on, että pelattaisiin sen alueen joukkueessa missä asutaan. Tyttö voi pelata myös oman alueensa vuotta nuoremmassa tai oman ikäluokkansa poikajoukkueessa. Jos tyttö aloittaa kilpailukauden alueen poikajoukkueessa on hänen pelattava siinä koko kilpailukausi.

 

Kaikista kilpailukauden aikana alueelta toiselle tapahtuvista siirroista on tehtävä kirjallinen ilmoitus TuNL:n toimistolle pelaajarekisterin pitäjälle.

 

Jos pelaaja muuttaa toiseen kuntaan, hän saa pelata alueen sarjaottelut kauden loppuun. Jos kyse on F-pojasta tai F-tytöstä hän saa niin halutessaan jatkaa TuNL:n joukkueessa koko nappulauransa.  Poikkeuksia näihin määräyksiin voidaan myöntää pakottavissa tapauksissa, jolloin niihin on saatava johtokunnan hyväksyminen.

 

Mikäli pelaajan isä tai äiti valmentaa joukkuetta muulla alueella kuin he asuinpaikan mukaan kuuluisivat, saa heidän poikansa tai tyttärensä pelata isänsä tai äitinsä valmentamassa joukkueessa. Edellytyksenä on, että vanhempi osallistuu aktiivisesti valmennukseen ja on suorittanut SPL:n E-ja D-tason kurssin. Edustusoikeuden myöntää TuNL:n johtokunta.

 

Johtokunnan tai kilpailujaoston myöntämät poikkeusluvat ovat voimassa yhden pelikauden.

http://www.turunnappulaliiga.fi/saannot/kilpailusaannot/

 

TURUN NAPPULALIIGAN PELAAJAN POIKKEUSLUPAHAKEMUS

 

 

Haemme alla mainitulle pelaajalle poikkeuslupaa pelata ja harjoitella Turun Nappulaliigan sääntöjen määrittämien alue- tai ikäryhmärajojen vastaisesti alla mainitun joukkueen kanssa.

 

HUOM! Poikkeuslupaan ei ole syy että kaverit pelaa toisessa joukkueessa!

 

TÄYTÄ LOMAKKEESTA KAIKKI KOHDAT!