Turun Nappulaliigan arvot

Avoin

Tule sellaisena kuin olet. Turun Nappulaliigasta löytyy pelipaikka jokaiselle innokkaalle jalkapalloilijalle, valmentajalle ja vapaaehtoistoimijalle. Ole rohkeasti oma itsesi.


Tuodaan yhdessä esille seurayhteisön positiiviset asiat. Olemme avoimia ja rehellisiä myös vaikeissa asioissa. Prosessit pidetään läpinäkyvinä ja asioista tiedotetaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Virheellinen tieto korjataan mahdollisimman nopeasti. 


Yhteisöllisyys

Asuinalueilla toimivien aluejoukketoiminnan yksi suurista vahvuuksista on se, että pelaajien omat koulu- ja pihakaverit tulevat alueen aikuisille tutuiksi. Aktiivinen ja yhteisöllinen joukkuetoiminta taas vuorostaan antaa lapsille ja nuorille lisää tuttuja sekä turvallisia aikuisia ympärilleen heidän varttuessaan kohti teini-ikää ja aikuisuutta. Seuran perheeseen kuuluvat niin pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, perheet, henkilöstä, vapaaehtoistoimijat, yhteistyökumppanit ja kannattajat


Kohti omaa huippua

Meillä sinä saat määritellä omat rajasi menestyksellesi.

Turun Nappulaliiga tarjoaa jalkapalloa harrastajille mutta myös laadukasta toimintaa huippufutiksesta haaveileville pelaajille.

Valmentajille tarjotaan omaa ja palloliiton koulutuspolkua sekä annetaan tukea ja vinkkejä kehittymisen polulla.


Positiivisuus ja turvallisuus

Turun Nappulaliigan tapahtumat ovat positiivisia, iloisia ja turvallisia . Valmentajat ja muut vapaaehtoiset jakavat kiitosta sekä kehuja mahdollisimman paljon, jotta liikunnan kipinä ja rakkaus jalkapalloon saadaan syttymään lapsessa. Iloisuus näkyy tapahtumissamme positiivisena sykkeenä, positiivisesti kannustavana asenteena ja toimintana johon lapset tulevat mielellään. Valmentajakoulutuksessa ja tutoroinnissa pyritään antamaan vinkkejä leikin- ja pelinomaisesta harjoittelusta; taidon opettelusta tehdään houkuttelevaa ja hauskaa muokkaamalla harjoitteita pienille pelaajille sopiviksi. 


Luotettavuus

Luotettavuus näkyy seuramme toiminnassa oikeudenmukaisuutena ja yhdenvertaisuutena, yhteisten sääntöjen noudattamisena ja sovitusta kiinnipitämisenä. Päätöksenteko noudattaa sovittuja linjauksia. Ongelmatilanteet ratkaistaan avoimella keskustelulla seuran sisällä. Luodaan selkeät, avoimet toimintalinjaukset eri tilanteisiin. Seuran toimintatapojen (valmennus, vanhempien pelisäännöt) jalkauttaminen ruohonjuurelle asti. Tehdään mitään sovitaan ja meillä on turvallista harrastaa.