Meidän seura: lomalla on aikaa lukea

19.2.2020

Lukemaan opettelevalle pelaajille
Petja Lähteen Taneli ja FC Mörlökit vie futiksen kokonaan uudelle tasolle. Ulkoavaruuden Mörlökit haastavat Superpallot futismatsiin. Koko universumissa on vain yksi ainoa henkilö, joka voi voittaa Mörlökit – suomalainen Taneli. Vaikka Taneli on universumin kovin futaaja, voiko hän mitään Mörlökeille?

Innokkaalle treenaajalle
F2: jalkapalloakatemia – pelaa kuin ammattilaiset.
Haluatko oppia askelharhautuksia? Vai haluatko laukoa hurjia kanuunoita? Oletko nopeajalkainen?
Kirja on täynnä vinkkejä, temppuja ja sisäpiiritietoa. Opi ja vie opit kentälle!

Jalkapallotietäjälle
Jalkapallon ennätyskirja
Kuvitettu teos kertoo pelaajien ja joukkueiden ennätykset ja esittelee maailman huippupelaajat.

Nuorelle futaajalle
Mika Wickströmin Meidän jengin Zlatan –sarja kertoo jalkapallosta, ystävyydestä ja ottaa kantaa myös yhteiskunnallisiin asioihin. Sarjaa suositellaan yläkouluikäisille.

Futisäideille
Outi Juurikaisen kokoama Futisäidin käsikirja on tehty kaikkien futisäitien avuksi, jotta voimme tukea ja kannustaa lapsiamme kohti heidän omia futisunelmiaan. Kirjassa kerrotaan futisäitien ja pelaajien tarinoita, annetaan asiantuntijaohjeita ruokavaliosta, harjoittelusta ja arjesta ja kerrotaan myös miten urheiluseura työllistää vapaaehtoisiaan.

Futisfanille

Oi Suomi on! Helsingin sanomien urheilutoimittaja Ari Virtanen on seurannut Huuhkajien tietä kohti EM-kisoja. Kasvata kisahuumaa jo nyt – lue kuinka mahdottomasta tuli mahdollista!

Teemu Pukki – koko tarina. Kirjoittaja Juha Kanerva on seurannut Pukin elämää ja uraa kymmenen vuoden ajan. Suomen parhaan pelaajan elämäntarina kertoo kuinka elämä vie Kymenlaakson pikkukentiltä kansainvälisille areenoille.

 

Kirjasuositukset löytyivät kirjastotietokannasta hakusanalla Jalkapallo.