Meidän seura – talviharjoitteluolosuhteet 2020-2022

11.3.2020

Turun Nappulaliiga on solminut Turun Pallokentät Oy:n ja TKOMV Oy:n kanssa kaksivuotiset sopimukset talvikauden harjoitustiloista.

Meidän seuran harjoitusvuorot keskittyvät jatkossa pääsääntöisesti Poronpuiston halliin, josta meillä on käytössämme prime time –arkivuorot neljänä arki-iltana viikossa. Lisäksi Poronpuiston hallista käytössämme on sunnuntai-illan vuoroja. LähiTapiola Areenalta käyttöömme jäävät viikonloppuaamujen vuorot.

”Seuran harjoitusvuorojen keskittäminen pitkäjänteisesti samaan paikkaan arki-iltoina luo synergiaetuja koko seuran toiminnalle. Treeniaikojen sovittelu ja harjoitustilojen käyttöaste paranevat kun vuorojen käyttö muuttuu joustavammaksi”, toteaa TuNL:n puheenjohtaja Mikko Högerman.

Nyt allekirjoitetun sopimuksen mukaisista vuoroista osa varataan kilpajoukkueidemme ja talvisarjan pelien käyttöön. Osa vuoroista jää myytäväksi niille joukkueille, jotka ovat halukkaita hankkimaan lisää treeniaikaa hyvistä harjoitteluolosuhteista.

Poronpuiston halli sijaitsee Skanssin alueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Harjoitushallille pääsee sujuvasti kimppakyydeillä ja julkisilla kulkuneuvoilla aivan ovelle saakka, mikä mahdollistaa varsinkin isommille pelaajillemme omatoimisen liikkumisen treeneihin.