Meidän seura: muistilista pelaajan vanhemmalle

14.5.2020

Muistilista pelaajan vanhemmalle

 

Kun harrastus alkaa

 

Ilmoita lapsi pelaajaksi seuran nettisivujen kautta. Ole yhteydessä oman joukkueenjoukkueenjohtajaan tai valmentajaan: saat tiedon treeniajasta ja –paikasta.

 Anna yhteystietosi joukkueenjohtajalle ja valmentajalle. Vaikka pelaaja käy  treeneissä itsenäisesti, ole tavoitettavissa: joukkueenjohtajan ja valmentajan on  voitava tavoittaa sinut – myös treenien ja pelien aikana. Pidä huolta että yhteystiedot ovat  aina ajan tasalla.

Huolehdi pelaajan kausimaksu kuntoon. Maksuun sisältyy nappulaikäisillä pelaajilla vakuutus.

Opeta turvallinen reitti treenikentälle /-koululle. Huolehdi liikkumisen turvallisuudesta(kypärä, turvavyöt/korokeistuin)

 

Muista joka viikko

 

Treeneissä mukana oma pallo, juomapullo, liikunnalliset varusteet!
 Säärisuojat ovat pakollinen varuste, suojien on oltava sukkien peittämät!

Ilmoita pelaaja läsnä- tai poissaolevaksi treeneihin ja peleihin: näin autat valmentajaa suunnittelemaan ryhmälle sopivat treenit!

 Kannusta ja tue lasta harrastuksessa. Liiku yhdessä ja monipuolisesti lapsen kanssa. Ohjaa lasta ja nuorta liikunnallisiin elämäntapoihin.

 

Joukkueen toiminnassa yleensä

 

Aina kaksi aikuista paikalla – ole joskus avuksi. Osallistu joukkueen toimintaan!

 Asiat hoidetaan kasvokkain, ei somen tai median kautta. Kun ilahduttaa, mietityttää, harmittaa, tekee mieli kysyä tai kehua lapsen harrastukseen liittyvää asiaa, kysy rohkeasti joukkueenjohdolta tai seuran toimistolta!

Pelipaidat ovat seuran omaisuutta. Kun pelaaja lopettaa, paita on palautettava joukkueelle. Pelaaja voidaan siirtää toiseen seuraan vasta kun joukkuevelvoitteet on hoidettu.

Tupakka ja alkoholi EIVÄT kuulu nappulakentille. Ole esimerkkinä liikunnallisesta  elämäntavasta.