LähiTapiola areenan uudet ohjeet 15.3. Alk. (Päivitetty)

17.3.2021


Lähitapiola Areena on jälleen hieman muokannut ohjeistuksiaan koskien harjoittelua sulkuajan loppuun eli 28.3. asti.
Tässä tulevat Nappulaliigaa koskevat toivottavasti selkokieliset ohjeet, jotka laadittu yhdessä hallin tj. Hiltusen kanssa.

Jokainen joukkueemme on siis velvollinen noudattamaan näitä ohjeita eikä omia tulkintoja tehdä. Nämä ohjeet on nyt koitettu tehdä mahdollisimman selkokieliseksi, jotta epäselvyyksiltä vältyttäisiin. Jakakaa tämä joukkueessanne kaikille tarpeellisille henkilöille ja ohjeistakaa varsinkin tuota kokoontumista. Koitetaan vielä tsempata rajoitusten kanssa ja iloitaan siitä mahdollisuudesta, että saamme treenata. Jos on kysyttävää, ota yhteyttä Pauliin.

  1. Joukkue kokoontuu hallin ulkopuolella ja menee yhdessä sisään siitä ovesta, joka on liitteenä olevassa ovikartassa merkitty kullekin vuorolle. Yksitellen EI siis halliin. Varusteet vaihdetaan kunkin oven kokoontumisalueella siten, että joukkueet erillään toisistaan.
  2. Keltaisten viivojen välinen keskialue JÄTETÄÄN verryttelyalueeksi seuraaville joukkueille.
  3. harjoittelun voi aloittaa tasalta, jolloin halliin saa mennä 10 min. ennen vuoron alkua ja kentälle tasalta TAI varttia vaille, jolloin halliin saa mennä 20 min. ennen vuoron alkua ja keltaisten viivojen väliselle verryttelyalueelle 15 min. ennen vuoron alkua. Yksikään joukkue EI VOI aloittaa siis esim. puoli tuntia ennen vuoron alkua
  4. Mikäli joukkue haluaa aloittaa harjoittelun varttia vaille ja kentällä on esim. kokonainen kulma tilaa voi sinne mennä verryttelemään VAIN, jos kyseisellä kenttäpuoliskolla harjoitteleva joukkue antaa siihen luvan.
  5. Harjoitusvuoro lopetetaan hyvissä ajoin siten, että seuraava joukkue pääsee tasalta omalle harjoitusalueelleen.
  6. Poistuminen hallista ovikartan mukaisesta ovesta.