Heikkenevän koronatilanteen vuoksi Turun kaupungilla otetaan käyttöön koronapassi yli 50 hengen tilaisuuksissa.

17.11.2021

TIEDOTE:

Heikkenevän koronatilanteen vuoksi Turun kaupungilla otetaan käyttöön koronapassi yli 50 hengen tilaisuuksissa. Turun kaupungin liikuntapaikoilla otetaan käyttöön rajoitukset, jotka perustuvat Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätökseen 15.11.

Päätöksen mukaan yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi edelleen järjestää 16.11. 16.12 välisellä ajalla ottamalla käyttöön koronapassi Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Koronapassi tarkastetaan yli 16-vuotiailta.

 

Koronapassin käyttöönotto tulee järjestää yli 50 hengen tilaisuuksissa. Lisäksi urheilutapahtumissa, -otteluissa ja -turnauksissa, kun paikalla on yleisöä. Näissä tilaisuuksissa koronapassin tarkastamisvastuu on tilaisuuden järjestäjällä. Koronapassia edellytetään sisätiloissa yli 16-vuotiailta yli 50 hengen tilaisuuksissa.

 

Kaupungin liikuntapaikoilla on edelleen voimassa aiemmin tiedotetut suositukset mm. yli 15-vuotiaiden maskin käytön, turvaetäisyyksien noudattamisen sekä käsi- ja yskimishygienian osalta. Turun kaupungin liikuntapalvelut muistuttaa olemassa olevista suosituksista erityisesti sisätilojen aula- ja pukutiloissa ja maskin käyttö on suositeltavaa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Sairaana ei tule lähteä liikuntapaikoille.

 

Tämänhetkinen tilanne vaatii toimenpiteitä kaikilta seurojen toimijoilta. Harrastajien, valmentajien, ohjaajien ja sidosryhmien ohjeistamisesta ja ohjeiden noudattamisen valvonnasta vastaa aina toiminnan järjestäjä.

 

Lisätietoja:

turku.fi/korona

 

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69924586

 

https://www.turku.fi/uutinen/2021-11-16_koronapassi-kayttoon-liikuntapaikkojen-yleisotilaisuuksissa-ja-tapahtumissa

 

Iso kiitos yhteistyöstä ja mukavaa marraskuun jatkoa!

Ystävällisin terveisin Turun kaupungin liikuntapalvelut