Nappula Cup oli jättimenestys!

18.10.2022


Viikonloppuna yläkentällä kirmasi reilut viisi sataa pelaajaa ja katsomo oli täynnä yleisöä.

Historian ensimmäinen Nappula Cup pelattiin kuluneena viikonloppuna Urheilupuiston yläkentällä.

 

Turnaukseen osallistui yhteensä 48 harrastetason joukkuetta. Lauantaina pelattiin T2013-2014, P2013, P2014 sarjat ja sunnuntaina T2015-2016, P2015, P2016 sarjat.

 

Syksyinen ja aavistuksen saiteinenkaan sää ei pelaajia haitannut vaan kentällä nähtiin hienoa suorituksia, upeita maaleja ja riemun täytteisiä tuuletuksia. Tärkeintä kuitenkin oli nähdä, että jokaisella pelajaa oli hymy kasvoilla ja turnauksen tunnelmmasta nautittiin täysin rinnoin. Ja mikäs siinä nauttiessa kun tunnelmaa loi yläkentän täysi katsomo hurraavine kannattajineen.

 

- turnauksella haettiin meidän harrastetason aluejoukkueille uusia vastustajia. Meidän aluejoukkueemme pelaavat meidän omaa sisäistä sarjaa, joissa vastustajaksi astelee toinen nappulaliigan joukkue. Tällä turnauksella saimme joukkueillemme uusia kokemuksia ja vaihtelua. Upeaa oli myös yleisön määrä joka varmasti toi ihan omanlaisensa tunnelman peleihin. Aika harvoin taitaa olla yläkentän katsomo täynnä mutta näköjään eskarilaisten ja ykkösluokkalaisten pelit kiinnostavat, sanoo seurakoordinaattori Miika Weckman tyytyväisenä.

 

- muissa seuroissa ja kaupungeissa toimintamme on tunnettua lähinnä Kauppareiden vuoksi, jotka ovat selkeitä kilpatason joukkuetta. Nappula Cupin kautta pyrimme markkinoimaan ulospäin nimenomaan meidän harrastepuolen toimintaa muille seuroille. Näiden aluejoukkueiden toiminta on kuitenkin meidän koko toimintamme perusta ja kivijalka. Mielestäni tämä oli hienoin tapahtuma, jonka olemme seurana järjestäneet sinä aikana kun olen ollut seurassa töissä, toteaa valmennuspäällikkö Pauli Koski.

 

Nappula Cup 2022 osallistuneet joukkueet ja voittaja tummennettuna:

 

T2013-2014

TuNL Musta

Tunl Keltainen

Turun Kisa-Veikot

Pargas IF

ÅIFK

TPS

Pallo-Iirot

KaaPo

 

T2015-2016

TuNL Sininen

TuNL Valkoinen

MaPS

Pallo-Iirot

KaaPo

PiPS

RaiFu

FC Inter

 

P2013

TuNl Uittamo

TuNL Linna

TuNL Hirvensalo

TuNL Kupittaa

PiPS

Naantalin VG

FC Inter

KyPS

 

P2014

TuNL Uittamo

TuNL Linna

TuNL Peltola

TuNL Kupittaa

TuNL Hepokulta

PiPS

Pargas IF

RaiFu

 

P2015

TuNL Peltola

TuNL Linna

TuNL Hannunniittu

TuNL Lauste

TuNL Pohjola

Pargas IF

ÅIFK

RaiFu

 

P2016

TuNL Maaria-Paattinen

TuNL Hirvensalo 

TuNL Peltola

TuNL Linna

Liedon Pallo

Pargas IF

ÅIFK

MaPS

 

Turun Nappulaliiga haluaa kiittää kaikkia osallistuneita joukkueita ja turnauksen mahdollistaneita vapaaehtoisia upeasta tapahtumasta. Nähdään taas ensi vuonna!