P2013 Välipäiväturnauksessa toiseksi.

29.12.2022


Turun Nappulaliigan 2013 syntyneiden edustusjoukkue kävi 27.12 pelaamassa Tampereen Pirkkahallissa Kilpatason turnauksessa. Aiemmin joulukuun puolessavälissä tehty pelimatka Tampereelle meni mollivoittoisesti Ilvestä ja TPV:tä vastaan, joten joukkueella oli nyt kasvojenpesun paikka ja näyttää millaisia pelimiehiä joukkueesta löytyy.

Ensimmäisessä pelissä vastaan astui TPV. Ero Kaupparin poikien asenteessa oli kuin yöllä ja päivällä kun verrataan kuun puolenvälin pelejä. Joukkue pelasi hyvällä tsempillä ja jokainen antoi kaikkensa kentällä. Ensimmäisestä peli päättyi Turun Nappulaliigan voittoon.

 

Toisessa ottelussa päästiin pelaamaan Ilvestä vastaan. Nappulaliiga meni ottelussa johtoon melko aikaisessa vaiheessa ja johto asema säilyi ottelun loppuhetkille saakka. Pelin lopussa Ilveksen koko matsin jatkunut painostus toi tulosta; Tupsukorvat kirivät rinnalle ja lopulta ohi. Vauhdikas ottelu päättyi Ilveksen ansaittuun 2-1 voittoon.

 

Viimeiset kolme peliä pelattiin samalla sykkeellä kuin kaksi aiempaa. Pelaajat tsemppasivat puolustuksessa ei vastustajalle annettu tilaa ja aikaa Kaupparin kenttäkolmanneksella. Viimeisessä kiihkeässä pelissä LeKi:ä vastaan vastustajan maalivahti pelasi todella hyvin ja otti kiinni kaikki mahdolliset sekä mahdottomatkin maalitekoyritykset maan ja taivaan väliltä. Koko pelin painostamisen jälkeen Nappulaliiga onnistui viime minuuteilla tekemään voittomaalin kulmasta. ”Mikken” upeaa hyppypuskumaalia kelpasi tuulettaa koko joukkueen voimin.

 

- Erityisesti olen tyytyväinen jokaisen pojan asenteeseen tänään. Jokainen poika antoi kentällä kaikkensa ja varmasti teki parhaansa. Parin viikon takainen Tampereen reissu oli pojilla jo kaukainen muisto ja revansseihin lähdettiin ihan eri ilmeellä. Liki kaikki pojat onnistuivat maalinteossa, joten sekin lämmittää mieltä. Hienoa myös huomata, että kaikki mukana olleet toisen tasoryhmämme pelaajat pärjäsivät peleissä kiitettävästi, sanoo vastuuvalmentaja Miika Weckman.

 

Hyvä reissu kaiken kaikkiaan ja joukkue sai arvokasta oppia tsemppaamisesta.

 

Valmentaja Jarno Solosen sanoin: ”Harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina”. Joukkue palaa tauolta 3.1 ja harjoittelu jatkuu fysiikkatreeneillä.