Mitä tapahtui Futsal-turnauksessa

10.4.2006

Lue hengästyttävä otteluraportti!

Mitä tapahtui futsal-turnauksessa?

Impivaarassa, TPK:n viileässä kuplahallissa oli katto korkealla ja tunnelma katossa kun H- ja I-nappulat palloilivat ja pallottelivat futsal-turnaustaan 8.-9.4.2006.

Myrskynmerkkejä ilmassa lauantaina

H-nappuloiden turnauspäivä alkoi heti sähköisissä lähtölaskennan tunnelmissa, kun Uittamon Raketit AC kohtasivat Hirvensalon hirmut. Pyörremyrskyvaroituksen halliin toivat tullessaan Hannunniitun Taifuunit. Peltolan nappuloiden housut eivät tuulessa tutiseet vaikka he kohtasivat varsinaiset tuulisispäät, Kupittaan Tornaadot.

Todelliset myrskytuulet puhalsivat jo kentän kummassakin päässä kun vastakkain asettuivat Kupittaan Tornaadot ja Hannunniitun Hurrikaanit. Kupittaan Hurrikaanit kiisivät vauhdilla Uittamon Rakettien FC:n matkassa, ja onneksi Hirvensalon Hurjien päät eivät menneet aivan sekaisin Kupittaan Hurrikaanien pyörityksessä.

Välillä mentiin ylämäkeä, välillä alamäkeä, toisinaan kävi Pansio vastaan Kärsämäkeä – eikä se mennyt lainkaan päin mäkeä. Hepokullan nappulatkin pääsivät taistelemaan pyörremyrskyjen kanssa: tällä kerralla vastaan tulivat Linnan Hurricanesit.

Varissuon nappuloita eivät lintutaudit vaivanneet, vaan pallo oli pyöreä ja peli kulki sujuvasti Lausteen nappuloita vastaan. Vielä päivän päätteeksi kohtasivat Runosmäen ja Maaria-Paattisten nappulat – ja sitten olikin turnauspäivä pulkassa.

Miten laukaus kajahti sunnuntaina?

 I-nappuloiden pelipäivä sattui palmusunnuntaiksi ja aamu alkoi lentävällä lähdöllä kun Pääskyvuorelaiset kohtasivat Linnan Lohikäärmeet.

Onko vuori jyrkempi kuin mäki vai mäki korkeampi kuin vuori? Tähän kysymykseen vastauksen tietävät Pääskyvuoren ja Kärsämäen nappulat: tämä korkean tason kohtaaminen nähtiin heti aamulla.

Miten laukaus kajahtaa Hannunniitun Kanuunasta? Sen tietävät ainakin Aunelan nappulat ja Linnan Dragonsit. Hannunniitun Pamaus pamautteli palloa Kupittaan ja Maaria-Paattisten nappuloiden kanssa. Peltolan nappuloiden pallo ei ollutkaan pellolla vaan kentällä ja vastassaan heillä olivat Kupittaan ja Maaria-Paattisten nappulat.

Todellinen petoeläinten kohtaaminen nähtiin, kun Lausteen Tiikerinkynsi raapaisi palloa yhdessä Pohjolan Panttereiden kanssa. Pansion nappulatkin olivat mukana pelaamassa ja heidän kanssaan palloa pyörittelivät Hepokullan FC ja päivän päätteeksi vielä Pohjolan Pantterit.

Nappulaliigan tuoreet pelinohjaajat saivat hekin pillinsä toimimaan ja nappulat tanssimaan pillinsä mukaan. Hieno suoritus sekä nappuloilta että tuoreilta pelinohjaajilta!