Ikäluokkakohtaiset valmennuskoulutukset päätökseen

25.4.2013


Kevään ikäluokkakohtaiset valmennuskoulutukset on saatu päätökseen ja kaikkiaan koulutuksiin osallistui yhteensä lähemmäs 50 seuramme valmentajaa! Seuran sisäiset valmentajakoulutukset ovat tärkeä tiedotuskanava jalkauttaa tietotaitoa kentille ja alaujoukkueisiin. Koulutusten kautta jalkautetaan myös Palloliiton uuden valmennuslinjauksen mukaista valmennusoppia eteenpäin ruohonjuuritasolle. 

Valmennuskoulutuksien teemana oli tänä vuonna "Näetkö minut?". Kurssilaiset pääsivät mm. pohtimaan kuinka huomioida jokainen pelaaja yksilöllisesti jokaisen harjoituksen aikana (lajitaitojen oppiminen ja sosiaalinen näkökulma). Lisäksi mietittiin sitä kuinka antaa palautetta oikein, miten toteuttaa harjoittelua pelinomaisesti ja mitkä ovat ko. ikäluokan tärkeitä painopisteitä kauden harjoittelussa.

Ikäluokkakohtaiset valmentajakoulutukset toteutetaan ensi kertaa tässä laajuudessa kaksi kertaa vuodessa ja seuraavat koulutukset ovatkin jo syyskuussa. Seuraa ilmoittelua kesän jälkeen ja varmista osallistumisesi ajoissa koulutuksiin.

Kiitos kaikille osallistujille!