Muistutus joukkueen rahankäytöstä

13.10.2015

Yhdistyksen taloudesta vastaa yhdistyksen (seuran) johtokunta. Seurassamme joukkueiden tilit avataan seuran kassanhallinnan alle. Viime kädessä varat kuuluvat seuralle, eivät joukkueelle. Joukkueen varoin hankitut välineet kuuluvat joukkueen toiminnan ajan joukkueelle, tämän jälkeen välineet ovat seuran omaisuutta.

Joukkueen tilikausi on 1.1.-31.12

Välitilinpäätös toimitetaan sähköisenä jäsenpalvelusihteerille marika.huurre@turunnappulaliiga.fi  kesäkuun loppuun mennessä (1.1-31.4) ja syyskuun loppuun mennessä (1.5-31.8.). Tilikauden päättyessä toimitetaan sekä taulukkopohja että kaikki kirjanpitomateriaali (kuitit, tiliotteet) jäsenpalvelusihteerille. 

 

Koko vuoden tilinpäätöksessä jokaiseen alueen tai joukkueen tilin kirjanpitoon liittyvien kuittien ja tositteiden on oltava aikajärjestyksessä juoksevasti numeroitu kunkin kuukauden tiliotteille ja vastaavat kirjaukset kuukausittaisesti kirjattuna kirjanpito-exceliin. 

 

Kaikille tuloille ja kuluille on oltava tosite. Esim. turnaukseen osallistumisesta tositteeksi kelpaa turnauskutsu, josta näkyy maksettava summa ja tilinumero jolle osallistumismaksu suoritetaan. Joukkueenjohtajan on hyväksyttävä allekirjoituksellaan kaikki laskut. Tapahtumat on hyvä numeroida selvästi. Kuitit nidotaan kiinni tiliotteisiin tai muihin tositteisiin, ei irrallisia kuitteja tai kirjekuoria! 

 

Rahaa kerätään joukkueelle, ei yksittäiselle pelaajalle. Mitään "piikkejä" ei saa, eikä voi olla. Siirryttäessä seurasta toiseen tai lopetettaessa rahat eivät siirry pelaajan tai joukkueen mukana.  Rahankäytöstä ja keräämisestä päätetään yhteisesti vanhempainkokouksessa.