TuNL kilpa-03 jatkaa kovalla tasolla

14.10.2015


03 KILPA JATKAA KOVALLA TASOLLA


Nappulaliigan 03-kilpajoukkueen sarjakausi päätettiin 11.10. aurinkoisella Kupittaalla iloisiin ilmeisiin, kun syksyn tavoite Etelä-Länsiliigapaikka

(ELL) seuraavaksikin kaudeksi 2016 toteutui. Aiemmin keväällä karsinnoista pojat pelasivat itsensä syksyn ELL:ään, jossa vastaan asettuivat eteläisen Suomen kovimmat D12-joukkueet. Alkuohjelma oli hankala, kärkijoukkueiden kuten Honka ja HJK tullessa heti avauskierroksilla vastaan, eikä huolimatta melko tasaväkisistä peleistä pisteitä oikein tullut. Syksyllä alkoi omaan tekemiseen uskominen ja sinnikäs harjoittelu tuottaa tulosta pisteidenkin muodossa ja hieno kirivaihde riitti lopulta sarjan 8. sijalle ja suoraan ELL-paikkaan ensi kaudeksi. Onnea pojille ja valmennukselle!

Sarjataulukkoja tärkeämpää on kuitenkin ollut havaita, että upeaa henkilökohtaista ja joukkuetason kehitystä tapahtui kauden aikana. Ahkera joukkueharjoittelu hyvässä valmennuksessa hyvissä olosuhteissa kantaa hedelmää tietenkään unohtamatta poikien omalla ajalla tapahtuvaa treeniä ja höntsää. Pelillisten asioiden ulkopuolelta on ollut hieno huomata esim. Ruotsin tunausmatkojen aikana ryhmän hyvä joukkuehenki ja  poikien mallikas käyttäytyminen. 

Nyt vedetään hieman henkeä ja aletaan valmistautumaan seuraaviin haasteisiin, kuten ison kentän 11 vs 11 –peliin.