Maaliskuun vapaaehtoistoimija

11.4.2017


Maaliskuun vapaaehtoistoimijaksi valittiin Jussi Uotila Pääskyvuorelta

Jussi kertoo:

Nappulaliigaurani on tyypillinen muualta tulleelle. Oma poika on aina ollut kiinnostunut jalkapallosta, joten menimme 06 joukkueen treeneihin kun Juho oli ehkä 4,5v.. Pikaisesti kävi niin että 07 ja 08 eriytettiin 06joukkueesta ja minä aloitin Marttilan Jarin apurina. Seuraavaksi 08 erosi omaksi joukkueekseen ja minusta tuli virallinen päävalmentaja.

Eli ikinä en ole Nappulaliigassa pelannut. Meni kauan ennen kuin ymmärsin että Nappulaliiga on seura, eikä monien Turun joukkueiden muodostama sarja pikkujunioreille..

Lempiruoka on hankala, se niin riippuu kuinka kiire on harjoituksiin. Mutta kun aikaa on, niin toivoisin tekeväni useammin risottoa.

Suosikkijoukkeita on 2. TPS ja Liverpool FC. TPS tuli "äidinmaidossa" tosin isältä, mikään muu kotimainen ei ole oikeasti koskaan ollut vaihtoehto. Liverpool taas tuli kun Aulis Virtanen selosti 80-luvulla tv-kakkosella ja John Barnes erottui kentällä kaikin puolin. Lisäksi Liverpool voitti mestaruuksia, joten nuori poika oli myyty. 

Vinkkinä muille: Olkaa avoimia, olkaa omia itsejänne. Ei ole tyhmiä kysymyksiä, ja muistakaa se myös kun muut kysyvät. Antakaa rohkeasti vastuuta ja kannustakaa vanhempia mukaan toimintaan. Yksin ei kenenkään aika riitä, ja yhdessä  tehtynä muodostuu ystävyyssuhteita jotka kantavat yli Nappula-ajan. Siis aikuisillakin.

 

 

*

Vuoden 2017 vapaaehtoistoimijat

Vuoden 2016 vapaaehtoistoimijat

Vuoden 2015 vapaaehtoistoimijat