E11 ja E10 ikäluokkien aluejoukkueille mahdollisuus osallistua liiton sarjaan.

9.2.2024

Turun Nappulaliigan johtokunta päätti 8.2.2024 kokouksessaan avata jatkossa E11 ja E10 ikäluokan aluejoukkueille mahdollisuuden osallistua liiton jalkapallosarjaan. Jatkossa joukkueet voivat miettiä löytyykö heiltä innokkuutta ja mahdollista sitoutumista osallistua oman sisäisen sarjan lisäksi myös liiton sarjaan.


"-Olemme aiemmin linjanneet, että aluejoukkueemme pelaavat vain omaa sisäistä sarjaamme, jota pelataan Turussa. Vuosittain pari joukkuetta on kysellyt olisiko mahdollista ja mitä liiton sarjaan osallistuminen vaatisi heiltä. Koemme, että kehittyvänä seurana haluamme palvella jäsenistömme tukemalla heitä tässäkin asiassa, vaikka ollaankin uuden asian edessä. Uusi linjaus koskee siis vain ikäluokkia E11 ja E10. Tätä nuorempien ei mielestämme tarvitse matkustaa pelaamaan kauas muille paikkakunnille ja koemme, että sarjassamme on heille sopiva pelillinen taso. D12 ja sitä vanhemmissa ikäluokissa kaikki joukkueemme osallistuvat liiton sarjoihin, sillä poikkeuksella, että D12 harrastejoukkue voi osallistua vielä meidän sisäiseen E11 sarjaamme. " -toteaa Turun Nappulaliigan toiminnanjohtaja Teuvo Mäkinen.


Turun Nappulaliigan sisäinen sarja pyörii arkisin ympäri Turkua. Piirisarjassa pelejä on muillakin paikkakunnilla.


"-Suurimmat muutokset tulevat tietenkin pelimatkoissa ja siinä, että liiton pelejä pelataan pääsääntöisesti viikonloppuisin miniturnauksina. Kustannuksetkin aavistuksen nousevat. Kauppareissa, ikäluokkien edustusjoukkueissa, pelaavat pelaajat eivät osallistu aluejoukkueensa mukana liiton sarjojen peleihin mutta osallistuvat sisäisen sarjamme peleihin mahdollisuuksien mukaan. Joukkueen sisällä liiton sarjaan osallistumisesta tulee keskustella vanhempainpalaverissa ovatko vanhemmat valmiita tällaiseen toimintaan ja onnistuuko kahdessa sarjassa pelaaminen joukkueen resurssien puolesta." - sanoo seurakoordinaattori Miika Weckman.


Lisätietoja kyseisten ikäluokkien joukkueille antaa toiminnanjohtaja Teuvo Mäkinen ja valmennuspäällikkö Pauli Koski.