Jari Raikaslehto on huhtikuun vapaaehtoinen

25.4.2023

Kuukauden vaapaehtoinen Jari on kuvan oikeassa laidassa

Jari Raikaslehto on huhtikuun vapaaehtoisemme. Jari on tehnyt valtavan hyvää työtä Nappulaliigassa jo vuosien ajana ja jatkaa edelleen tärkeässä roolissa Linna/Pohjolan 2010 päävalmentajana.


"Oma pelaajaurani alkoi Paraisten nappulaliigasta joka jatkui aina PIF edustukseen ja myöhemmin muihin alasarjajoukkueisiin. Valmennusurani alkoi pelaajavalmentajana 4divarissa. Aikuisten tasolla valmensin 4 vuotta. Lasten valmennushommat aloitin kun oma poikani aloitti futiksen Linnan aluejoukkueessa. Sillä tiellä ollaan ja nyt on käynnissä kahdeksas kausi valmentajana Turun Nappulaliigassa.

 

Alkuun tuntui siltä, että olin todella kaukana omalta mukavuusalueeltani. Vastuu jalkapallon opettamisesta perusteista lähtien tuntui haastavalta. Onneksi mukana on aina ollut mahtavia valmentajakollegoita niin ei ole tarvinnut yksin pohtia asioita. Lisäksi Nappulaliiga järjestää laajasti koulutusta, joten ihan tyhjästä ei tarvitse valmennushommia aloittaa.

 

Parasta valmentajana olemisessa on kun näkee lapsien kehityksen jalkapallossa sekä kuinka innoissaan he ovat jalkapallon pelaamisesta. Joukkueissamme on aina ollut hyvä henki. Jalkapalloa pelaamme tosissamme mutta hauskaakin pitää olla.

 

Tämänhetkinen joukkueemme on LP United joka on harrastejoukkue. Joukkue kasattiin kun poikien aluejoukkueaika nappulaliigassa loppui. Harrastejoukkuetoiminta on äärimmäisen tärkeää sillä ilman näitä joukkueita moni olisi lopettanut jalkapallon ja mahdollisesti mitään liikuntaharrastusta ei olisi. Harrastejoukkue on matalan kynnyksen toimintaa ja meidän joukkueeseen on tervetullut ilman aikaisempaa jalkapallokokemustakin, innostus jalkapalloon riittää.

 

Kannustan kaikkia vanhempia lähtemään mukaan Nappulaliigan aluejoukkuetoimintaan hyvillä fiiliksillä. Joukkueissa on paljon erilaisia tehtäviä jotka kaikki ovat joukkueen toiminnalle erittäin tärkeitä. Olen viimeiset puolitoista vuotta tehnyt myös joukkueenjohtajan tehtäviä ja nyt onneksi löysimme vanhemmista uuden vapaaehtoisen jojon tehtävään :)

 

Kiitokset ja terveiset kaikille joihin olen vuosien saatossa jalkapallon parissa saanut tutustua."


Kiitos Jarille upeasta työstä juniorijalkapallossa ja tsemppiä koko joukkuelle kauden peleihin!