Kuukauden vapaaehtoinen on Laura Ketola

31.8.2023

Olen Laura Ketola, ja toimin 2014 Kaupparin somevastaavana, eli hoidan joukkueen Instagram -tiliä. Poikani siirtyi pelaamaan Kauppariin 1,5 vuotta sitten, sometilin pistin pystyyn noin vuosi sitten.

Olen itse pelannut pitkään jalkapalloa ja valmennan aktiivisesti edelleen. Perheestä löytyy myös ammattivalmentaja, ja lapsen harrastaessa elämä pyörii hyvinkin paljon jalkapallon ympärillä, mikä on tietenkin hyvä juttu!

Sosiaalisella medialla on nykyään valtavan iso merkitys joukkueiden markkinoinnin ja kannattamisen näkökulmasta, oli kyseessä sitten iso valioliigaseura tai suomalainen juniorijoukkue. Onkin ollut kovin antoisaa kehittää somenäkyvyyttä ja tuoda esille Turun Nappulaliigan toimintaa sekä tietenkin meidän joukkueemme taitavia poikia ja valmentajia. Laadukkaista treeneistä, hauskoista peli- ja turnausreissuista sekä joukkueen hyvästä yhteishengestä on helppoa tuottaa materiaalia someen kaikkien katsottavaksi!

Erityinen kiitos kuuluu tietysti pojille ja koutseille, jotka antavat minun pyöriä kentällä kameran kanssa. Iso kiitos myös vanhemmille, jotka toimittavat kuva- ja videomateriaalia, jos en itse pääse tapahtumiin paikan päälle! Meillä on kaupparissa myös videovastaava, joka tekee hienoa työtä kuvaamalla pelejä, niitä voi käydä katsomassa joukkueen omalla Youtube -kanavalla.

Otathan siis seurantaan @tunl2014edustus


Onnitellut Lauralle valinnasta ja kiitos upeasta työstä joukkueesi toiminnassa mukana olemisesta.