P2012 ja P2013 ikäluokille pokaaleja ja mitalisadetta Inter Cupista

2.10.2023

Viikonloppuna pelattuun Inter Cupiin ikäluokat osallistuivat usealla peliryhmällä.

P2012 osallistui vuotta vanhempien kilpasarjaan, oman ikäisten kilpasarjaan sekä oman ikäisten haastesarjaan. TuNL Valkoinen voitti haastesarjansa ja TuNL oli hienosti vuotta vanhempien kilpasarjassa toinen. Kultamitalit karkasivat harmittavasti maalieron turvin vastustajalle.

- Turnaus tarjoili juuri sitä mitä toivottiin; kovia pelejä ja sopivasti haastetta, onnistumisen riemua ja yhteistä tekemistä aamusta myöhään iltapäivään saakka. Käteen jäi lopulta yksi kulta ja yksi hopea, ja runsaasti kokemusta, eikä tappion kyyneliltäkään vältytty. Kaikenkaikkiaan kuitenkin mainio turnausviikonloppu takana ja poikien sisukas taisteluhenki takaa kovien treenien jatkumisen taas tästä eteenpäin. Kiitos järjestäjille ja kaikille vastustajille!, kiitelee joukkueenjohtaja Tiia Leikas.


P2013 osallistui oman ikäisten kilpasarjaan saavuttaen 2. sijan ja haastesarjaa varten sekoitetuilla Sinisten ja valkoisten peliryhmillä. Kokeilu oli varsin onnistunut, sillä turnauksen viimeisen kierroksen jälkeen sarjataulukon kärjessä komeili TuNL Sininen ja menestystä täydensi TuNL Valkoisen toinen sija.

- Kiva turnaus koko ikäluokalle takana. Upea suoritus kaikilta pelaajilta ja hieno nähdä kuinka hyvä yhteishenki meillä on koko ikäluokan sisällä vaikka joukkueita hieman seikoiteltiinkin. Eikä aina tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan saadakseen hyviä pelejä, sanoo päävalmenta Miika Weckman.