TuNL Joukkue- ja pelaajakuvaukset

9.3.2023

Tukka hyvin ja hymyä huuleen!


Turun Nappulaliiga järjestää yhdessä Express-Kuvan kanssa joukkue- ja pelaajakuvaukset. Kuvauspäivät ovat 25.-26.3 ja 2.4. Kyseisinä päivinä pyrimme kuvaamaan kaikki joukkueemme ja koko pelaajistomme. Seura käyttää joukkuekuvia mahdollisesti mm. nettisivuillaan. Pelaajien vanhemmat/huoltajat tilavaat kuvat itse Express-Kuvan kautta.

Joukkueenjohtajat varaavat joukkueelleen kuvausajan alla olevasta painikkeesta. Ilmoittautumissivulla on ohjeistus kuinka toimia sekä Express-Kuvan yhteystiedot lisätietoja sekä neuvontaa varten.

Linkki pelaajien ilmoittautumiseen jaetaan myöhemmin seuran nettisivuilla. Jokaisen kuvattavan pelaajan tulee rekisteröityä kuvauksiin. Huomio, että mikäli pelaajalla ei ole kuvauslupaa niin pelaaja ei voi osallistua joukkuekuvaan. Pelaajakuviin voi tottakai osallistua ja joukkuekuvankin voi tilata.


Kuvauspaikka

Terveystalo Pulssin kokoustila Akatemia, Humalistonkatu 9-11, 20100 Turku. Sisäänkäynti Humaliston Apteekin ja Terveystalon välisestä ovesta.


Kuvausvarustus

  • Pelaajien varustus on pelivarustus eli pelipaita, pelihousut, sukat, säärisuojat ja jalkapallokengät.
  • Valmentajille ja joukkueenjohtajille on kuvausten yhteydessä seuran vaatteita, joita saa lainata kuvaukseen, jos vielä ei ole seuran varusteita. Mikäli sinulla jo seuran siniset varusteet on niin ensisijaisesti käytä niitä kuvauksessa.

Kuvauspäivänä

  • Joukkue kootusti kuvaustilaan 10 minuuttia ennen omaa kuvausvuoroa ja kuvausvarusteiden vaihto, jos ei ole jo valmiiksi päällä.
  • Vaihtovaatteet yhteen paikkaan koko joukkueella.
  • Ensimmäiseksi otetaan pelaajakuvat ja sen jälkeen joukkuekuva.
  • Joukkuekuvauksen alkaessa myöhästyneitä ei voida enää odottaa, sillä aikataulut ovat tiukat.
  • Joukkuekuvan päätyttyä joukkue siirtyy ripeästi pois kuvaustilasta.

Kuvapakettiin kuuluu joukkuekuva ja kaksi pelaajakuvaa

Kuvapaketin hinta on 17,90€ + toimituskulut