Meidän seura - tukea lasten ja nuorten liikuntaan!

17.12.2019

Turun Nappulaliiga on saanut hakemustensa perusteella merkittävästi tukea kahdelta eri taholta avustusrahastoonsa.

Turun kaupungin Aluehallintovirastolta saamaa tukea jaettiin turkulaisten liikuntaseurojen kesken. Myös Turun Nappulaliigan avustusrahasto saa tästä tuesta merkittävän summan nimenomaan vähävaraisten lasten harrastusten mahdollistamiseen.

Suomen Palloliiton alaisuudessa toimiva Jalkapallosäätiö tukee omien rahastojensa kautta jalkapalloseurojen avustusrahastoja.

Sekä Turun kaupungin jakamana että Jalkapallosäätiön kautta on nyt saatu merkittävä tukisumma Turun Nappulaliigan avustusrahastoon.
Nappulaliigan oma avustusrahasto on alun perin perustettu nimettöminä pysyttelevien lahjottajien tuella, ja rahaston varoista on vuosittain tuettu muutaman pelaajan harrastusta.

”Kaudella 2020 tukea voidaan jakaa entistä useammalle pelaajalle ja siten varmistaa mahdollisimman monelle lapselle jalkapalloharrastuksen jatkamisen seurassamme” iloitsee TuNL:n puheenjohtaja Mikko Högerman.

Seuramme tukirahastosta tukea haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemukset osoitetaan järjestösihteerille.
Avustusten jaosta päättää johtokunnan nimeämä avustustoimikunta. Avustushakemukset käsitellään luottamuksellisesti, ja hakijoiden tiedot tulevat ainoastaan avustustoimikunnan tietoon.