MLL Reilusti urheiluryhmässä -webinaari

17.11.2020

Tervetuloa juniorivalmentajille ja muille seuratoimijoille suunnattuun Reilusti urheiluryhmässä -webinaariin! Tilaisuudessa esitellään Reilusti urheiluryhmässä – Trygg idrott för alla -hankkeen loppuvuodesta julkaistavaa nuorten valmentajien verkkokurssia. Kurssin teemoja ovat esimerkiksi turvallisen urheiluryhmän luominen, joukkueessa tapahtuvan kiusaamisen ehkäisy ja käsittely sekä reilun valmentajan työkalut ja voimavarat.

 

Webinaarin puhujina ovat Reilusti urheiluryhmässä – Trygg idrott för alla -hankkeen työntekijät Karin Storbacka (Folkhälsan), Riikka Kaukinen (MLL) ja Jenni Helenius (MLL). Tilaisuus on vuorovaikutteinen ja osallistujat pääsevät myös keskustelemaan verkkokurssin teemoista.

 

Puheenvuorot pidetään suomeksi, mutta keskusteluihin on mahdollista osallistua myös ruotsiksi. Webbinariet hålls på finska men det går att diskutera och ställa frågor också på svenska.

 

Ilmoittautuminen webinaariin on auki perjantaihin 20.11. asti: https://webropol.com/s/reilustiurheiluryhmassa. Tilaisuus järjestetään Zoom-verkkoalustalla; osallistumislinkki toimitetaan osallistujille sähköpostitse ennen webinaaria. Webinaari on maksuton.

 

Lisätietoja tapahtumasta ja Reilusti urheiluryhmässä – Trygg idrott för alla -hankkeesta suomeksi antaa Riikka Kaukinen (riikka.kaukinen@mll.fi). Tilläggsinformation om evenemanget och Reilusti urheiluryhmässä – Trygg idrott för alla -projektet fås av Karin Storbacka (karin.storbacka@folkhalsan.fi). 

 

https://fb.me/e/5KuZ4xR4a