Korona ja urheiluseuran toimintamaksut

2.1.2022


Lasten ja nuorten harrastustoiminnan hinta on monella tavalla noussut esiin keskusteluissa perheiden kanssa erityisesti nyt, kun toiminta on hieman normaalia erilaisempaa. Talvisarja ei pyöri Poropuistossa hallin ollessa alhaalla, joukkueen toiminta on saattanut olla tauolla. Koronapandemia on vaikuttanut kaikkien suomalaisten elämään ennakoimattomasti ja rajusti.

Urheiluseurojen tilannetta poikkeustila on vaikeuttanut huomattavasti. Monilla urheiluseuroilla on palkattua henkilöstöä, ja olosuhteista joudutaan maksamaan vuokraa silloinkin kun toimintarajoitukset ovat olleet voimassa.

Turun Nappulaliiga on urheiluseura ja siten voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys.

Pyrimme pitämään toiminnan aluejoukkueidemme pelaajille mahdollisimman kohtuuhintaisena.
Turun Nappulaliigassa vuoden 2022 toimintamaksu kaudella on 150€.
Nappulaliigan toiminta on suunniteltu tietyn pelaajamäärän mukaisesti ja samoin seuran budjetti on laadittu saman pelaajamäärän mukaisesti.

Yleishyödyllinen yhdistys ei tuota voittoa.
Pelaajamaksut käytetään suoraan tai välillisesti pelaajien hyväksi.

Mistä maksan kun lapseni on mukana toiminnassa?

Tämän organisaation pyörittämiseen tarvitaan palkattuja työntekijöitä: meitä on täällä seuran toimistolla 3 työntekijää (toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö, seurakoordinaattori) sekä OTO-tutor.
Päivittäiseen työhömme kuuluu paljon erilaisten asioiden koordinointia, yhteydenpitoa monien eri tahojen kanssa ja joukkueidemme toiminnan ja toimijoiden tukemista, ohjeistamista ja auttamista.
Palkoista ja olosuhteista muodostuu seuralle kiinteitä kuluja.

Turun Nappulaliigan toimintamaksu kattaa seuramme perustoiminnan, eli joukkueen harjoitukset ja seuran järjestämän pelitoiminnan: kevät- ja syyskierroksen sekä talvisarjan.
Perustoiminnan lisäksi seuramme järjestää lisämaksullista toimintaa, joita ovat mm. taito- ja jalkapallokoulut, maalivahtikoulu, sekä edustusjoukkue- eli kaupparitoiminta kokonaisuudessaan.

Mitkään Turun Nappulaliigan toiminnot eivät tuota seuralle voittoa. 

Miksi maksuista ei ole koronan takia alennusta?

Tällä kaudella olosuhteet ovat monella tavalla olleet nappulatoimintaa vastaan. Sekä koronarajoitukset että Poropuiston hallin hajoaminen ovat hankaloittaneet toimintaamme huomattavasti.
Seuran kiinteät kulut juoksevat vaikka emme pelaakaan talvisarjaa.
Kiinteät kulut juoksevat, vaikka osa joukkueistamme olisikin harjoitustauolla.

Pyrimme löytämään hajonneen hallin tilalle korvaavia vuoroja joukkueillemme – ja niitä myös on jonkin verran tarjolla esim. Lähi-Tapiola Areenalla.
On totta, että emme pysty tarjoamaan samoja vuoroja kuin syyskaudella, mutta vuoroja kuitenkin on olemassa.


Rohkaisemme joukkueitamme harjoittelemaan koronaturvallisesti.
On totta, että emme pysty tällä hetkellä pyörittämään pelitoimintaamme ihan siinä laajudessa missä haluaisimme, mutta saamme kuitenkin harjoitella ja liikkua.

Valmistelemme tulevaa kautta niin pitkälle kuin pystymme. 

Meidän seurassa tehdään yhdessä lapsille hyvää harrastusta.
Toivomme että jokainen vanhempi on mukana yhteisissä talkoissa tukemassa seuramme toimintaa ja lapsen lähiliikuntaharrastusta.

 

 

Haluatko tukea seuran toimintaa?

Tue seuraa: liity TOK-bonusjärjestelmään!
Tämän helpommaksi talkootyö ei tule: TOK maksaa seuralle lisäbonusta asiakkaiden kerryttämän bonuksen perusteella. TOK-bonuksilla olemme voineet kustantaa osan talvisarjamme vaatimista pelivuoroista.

https://www.tokseurabonus.fi/ilmoittaudu/

 

Intersport Hansassa tekemäsi ostokset kerryttävät alueille vuosittain maksettavaa aluebonusta. Mainitse kassalla asioidessasi lapsesi oma alue ja joukkue!
Kertyneet hyvitykset maksetaan vuosittain alueiden tileille ja ovat alueiden käytettävissä esim. alueen yhteisten tapahtumien järjestämiseen

 

Kannatusjäsenmaksu 20€. Liityt seuran jäseneksi.
Maksa kannatusmaksu seuran tilille ja merkitse viestikenttään liittyvän jäsenen nimi.
Jäsenmaksu on voimassa vuoden loppuun.
FI17 5710 9720 0205 60

Tue lapsesi kasvua liikkujana ja urheilijana!

Kannusta ja kehu. Pidä huolta siitä, että lapsesi on oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja oikeanlaisissa varusteissa. Ilmoittaudu ajoissa mukaan treeneihin ja peleihin!

Anna valmentajille työrauha ja tarjoa joskus apuasi valmennustiimille.

Muista että olet roolimalli!

Me aikuiset toimimme esimerkkeinä liikunnallisesta ja urheilullisesta elämäntavasta. Toimintamme on savutonta ja päihteetöntä.

Tarjoa osaamistasi!

Onko sinulla erityistaito josta voisi olla hyötyä seuramme toiminnassa?