Uusi seurakoordinaattori on aloittanut

8.10.2021


Miika Weckman on aloittanut Turun Nappulaliigan uutena seurakoordinaattorina.

Seura on kuunnellut aluejoukkueiden tarpeita ja uudistuneessa seurakoordinaattorin toimenkuvassa annetaan vielä enemmän tukea aluejoukkueiden toimintaan sekä toimistolla että kenttätoiminnassa. 
Miikan jalkapallomatka alkaa myös Turun Nappulaliigasta ja Lausteen aluejoukkueesta. Valmennuskokemusta ja muita jalkapalloon liittyviä tehtäviä on kertynyt noin 18 vuotta. 

”Aluejoukkueemme ovat seuran kivijalka ja haluamme kehittää alueilla toimivien joukkueidemme toimintaa. Alueilla on pääsääntöisesti todella upeaa jalkapallotoimintaa mutta haluamme tarjota heille vielä jotain lisää. Uusilla panostuksilla haluamme tarjota lapsille mahdollisimman monipuolista ja hauskaa toimintaa kavereiden kanssa jalkapallon parissa. Haluamme, että lapselle opetetaan jalkapallo- ja liikuntataitoja kannustavassa, positiivisessa ja turvallisessa harrastusympäristössä. Positiivisuudella sekä kannustammisella saamme varmasti näistä lapsista iloisempia, itsevarmempia ja parempia jalkapalloilijoita”.

Olkaa rohkeasti yhteydessä toimistoon teitä askarruttavissa asioissa, sillä me olemme teitä aluejoukkueita, pelaajia, Kauppareita, toimihenkilöitä ja vanhempia varten. Ollaan yhdessä yhtä isoa jalkapalloseuraa, kehitytään yhdessä seurana ja ennen kaikkea tarjotaan lapsille onnistumisen kokemuksia hauskoissa harjoituksissa ja peleissä. Nähdään kentillä ja kenttien ulkopuolella!
 

Turun Nappulaliiga – meidän seura!
Jalkapalloa lähellä kotiovea
Miika Weckman
Seurakoordinaattori
miika.weckman@turunnappulaliiga.fi
www.turunnappulaliiga.fi
p: 02-2357 888
Sairashuoneenkatu 6 20100 Turku