Hepokulta 2015 esittäytyy

17.2.2022

Pelaajat jätskillä syyskierroksen viimeisen ottelun voiton jälkeen.
Pelaajat jätskillä syyskierroksen viimeisen ottelun voiton jälkeen.

Innokkaat pelaajat ja aktiiviset vanhemmat takaavat hyvän toiminnan Hepokullan alueella.

Hepokulta 15 perustettiin keväällä 2021, kun vanhemman ikäluokan joukkueeseen on hakenut tarpeeksi nuorempia pelaajia, niin 15 syntyneiden ryhmä erottui omaksi joukkueeksi. Tällä hetkellä joukkueessa on parikymmentä pelaajaa lähialueilta: Hepokulta, Länsi- ja Nättinummi, Runosmäki, Teräsrautela. Mukaan mahtuu myös muutama innokas vuonna 16 syntynyt pelaaja. 

Talvikaudella treenataan pari kertaa viikossa, lauantaisin on aamuvuoro Lähitapiolan areenalla ja sunnuntaisin harjoitellaan motoriikkaa ja fyysisiä taitoja erilaisten leikkien muodossa Hepokullan koulussa.

Valmennustiimissä on 5 henkilöä ja näiin taataan isollekin ryhmälle mielekästä touhuamista. Tekniikassa keskitytään nyt pallonkäsittelyyn ja 1v1 pelaamiseen sekä 5v5- pelin timanttimuodostelmaan.

Koska pieniä pelaajia on meille tullut ihanan paljon, päädyimme talvisarjaan 2021-2022 lähteä kahdella pelijoukkueella: Tornado ja Tsunami, jotta jokainen pelaaja saisi peliaikaa ja se toteutui hyvin. Voittoja ja häviöitä on tullut peleissä, mutta häviökään ei hymyä huulilta pyyhkäise, kun saadaan yhdessä pelataan ja kaveria kehutaan onnistumisesta. Joukkuehenki on hyvä ja mukaan mahtuu uusiakin kokeilijoita. Kevättä ja vihreitä nurmia nyt odotetaan!

 

Jalkapallo terveisin

Natalia Lammi

Hepokulta 2015 joukkueenjohtaja

lammi.natalia@gmail.com