Maaliskuun vapaaehtoisiksi on valittu Juha ja Jukka.

8.4.2022

Jukka ja osa Kärsämäki-Runosmäki-Hepokulta yhdistelmäjoukkueen pelaajista.
Jukka ja osa Kärsämäki-Runosmäki-Hepokulta yhdistelmäjoukkueen pelaajista.

Vapaaehtoisia muistetaan taas ja nämä herrasmiehet ovat taattua Nappulaliigan laatua. Maaliskuun palkitut ovat Juha Karvinen ja Jukka Lehto.

      1. Minkä joukkueen toiminnassa olette mukana?

 

Juha -  Hannunniittu 2012:n joukkueenjohtajana ja lisäksi toimin Hannunniitun alueen alueyhdyshenkilönä. Kauppari 2012:ssa en ole toimihenkilönä, mutta tilanteen mukaan toki sielläkin joukkueen piirissä tehdään kyytijärjestelyjä ym. joukkueen ja vanhempien kesken.

 

Jukka – Kärsämäki-Runosmäki-Hepokulta yhdistelmäjoukkue, lyhyemmin Kärsämäki United 2012.

 

2. Mikä sai lähtemään mukaan toimintaan?

 

Juha - Kentän laidalle tulin ensimmäisen kerran elokuussa 2017 poikani kanssa, kun alueen 2011-ikäluokan toimintaa käynnistettiin ja mukaan tuli myös aika paljon meitä 2012 syntyneiden lasten perheitä. Kesällä 2018 noiden ikäluokkien yhteistoiminta erkani siten, että 2012 aloitti itsenäisen toiminnan. Silloin pohdittiin, ketkä jatkossa valmentavat ja kuka hoitaa hallintoa. Ja siinä kohtaa itselle tuntui omalta tämä hallinnollisempi puoli, vaikka treeneissäkin olen vähän apuna yrittänyt olla.

 

Jukka – Oman pojan pelaaminen, ja sitä kautta ajauduin silloisen valmentajan avuksi.

 

3. Mikä on parasta toimihenkilönä olemisessa?

 

Juha - Nähdä pienten ihmisten pieniä ja suuria onnistumisia ja tavata sellaisia mainioita tyyppejä (siis sekä lapsia että aikuisia), joita ei varmasti muuten työn kautta tai yksityiselämässä tapaisi.

 

Jukka – Nähdä lasten kehittyminen mm.pelaajana, yhteistoiminnassa jne. ja se riemu onnistuneen pelin tai treenin jälkeen :)

 

4. Terveiset muille toimihenkilöille?

 

Juha - Kaksi aika erikoista pandemiavuotta takana. Ne jaksettiin. Nyt kevään koittaessa jatketaan entistä suuremmalla innolla ja yritetään saada takaisin myös sitä pelaajapotentiaalia, jota jokaisella alueella varmasti katveessa on. Nähdään kentällä ja kentän laidalla!

 

Jukka – Muistetaan, että ollaan tärkeässä luottamusasemassa!

 

5. Rohkaisun sanoja toimihenkilöiksi haluaville.

 

Juha - Mukaan vaan! Kaikkea ei voi alussa osata eikä kukaan voi vapaaehtoiselta kohtuuttoman paljoa vaatia. Mitä enemmän meitä on, sitä vahvemmalla pohjalla lastemme harrastuksen jatkuvuus eskari-iästä ainakin teini-ikään asti on.

 

Jukka - Rohkeasti mukaan vaan, tekemällä oppii ja tässä hommassa oppii koko ajan uutta. Myöskin Nappulaliiga tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kouluttautua jalkapallon maailmaan :)

 

Turun Nappulaliiga kiittää kumpaakin toimihenkilöä esimerkillisestä työstä lasten jalkapalloharrastuksen hyväksi.