Kuukauden vapaaehtoiset ovat Jussi Ahlgren Runosmäestä ja Jan-Erik Heljander MaPa:sta

17.6.2022

Minkä joukkueen toiminnassa olette mukana?

Jussi: Tällä hetkellä Runosmäki 2011

Jan: Jan: Mapa 2016/2017

 

Mikä sai mukaan lähtemään toimintaan? 

 

Jussi: Tytöt 05/06 Kärsämäki Littlestars joukkueen kanssa aloitin, kun esikoinen pelasi siellä. Joukkueeseen tarvittiin valmentajia eri peliryhmiin. Runosmäki 2011 kanssa lyötiin vuonna 2016 aluejoukkue Runosmäki 2010/2011 syntyneille pystyyn, ja siitä porukassa edelleen muutamia alustavasti olleita mukana. 

Jan: Kyselin mahdollisuudesta saada joukkue Yli-Maarian alueelle koska täällä asuu todella paljon lapsia. Siitä sitten kyseltiin jos alkaisin valmentamaan joukkuetta ja siitä se lähti. Kiva opettaa lapsille vähän jalkapallon pelaamista.

 

Mikä on parasta toimihenkilönä olemisessa?

Jussi: Näkee, kun muksut pelaavat innoissaan kentällä ja uskaltavat käyttää peleissä ja treeneissä rohkeasti uusia taitojaan ja haastaa vastustajia. 

Jan: Lasten kanssa liikkuminen ja jalkapallon opettaminen, parasta on nähdä lasten kehitys joka on ollut todella huimaa.

            

Terveiset muille toimihenkilöille?

Jussi: Hienoa työtä teette, ja hyvällä ja iloisella asenteella on kyllä porukka kentänlaidalla. Ja apuvoimia olemme saaneet, kun ollut pelaajista pulaa. Hyvä, että on saatu pelejä pelattua vaikka ollut pelaajia sieltä ja täältä mukana. 

Jan: Suuret kiitokset kaikille toimihenkilöille, jokaisen osuus on tärkeä jotta saadaan lapsille hyvät olosuhteet jalkapallon harrastamiseen sekä pelien pelaamiseen.

 

Rohkaisun sanoja toimihenkilöiksi haluaville, jotka eivät ole vielä toiminnassa mukana?

Jussi: Reippaasti ja rohkeasti vaan mukaan toimintaan. Täytyy siellä joku olla, ketä solmii kengännauhat ja pumppaa palloihin ilmaa. Siitä se lähtee. Lasten vuoksi tätä hommaa tehdään, jotta heillä on paikka potkia palloa ja viettää aikaa kavereiden kanssa. 

 

Jan: Rohkeasti mukaan vaan ilman mitään paineita.  Opitaan tässä samalla uusia asioita itsekin ja pääasia että lapsilla on hauskaa. Heille me tätä hommaa tehdään. 

 

Suuret kiitokset koko seuran puolesta Jussi ja Jan. Jatkakaa samaan malliin.