Uusi yhteistyömuoto: Veikkauksen verkkokumppanuus!

23.9.2009

Seuramme on lähtenyt mukaan SLU:n ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on uusi yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.

Yhteistyöllä SLU ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluja urheilun ystäville.  Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.     

Uuden palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokaisesta pelatusta pelistä kilahtaa palkkio suoraan omalle seurallesi.

Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovatosa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Hyvässä Seurassa suomalainen voittaa aina!

Lisätietoja yhteistyöstä:

www.slu.fi/verkkokumppani