Talvisarjan ohjelmat netissä

22.10.2009Talvisarjan alustavat ja mitä todennäköisimmin lopulliset ohjelmat on nyt netissä. http://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/talvisarja_2009_2010/

Moi,

 

 

 

Talvisarjan alustavat ja mitä todennäköisimmin lopulliset ohjelmat on nyt netissä

http://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/talvisarja_2009_2010/

 

 

Ainoa pelkomme on tosiaan että jos emme tulekkaan saamaan Impivaaran jp hallista sunnuntaivuoroamme, niin sitten…. kaikki suunnitelmat menee uusiksi.

 

Pelejä tulee tänä vuonna hieman vähemmän kuin vuosi sitten ,kun joukkueita taitaa olla enemmän ja vastaavasti  treenivuoroja jätetty enemmän? 

Pelejä tulee pienemmille pelureille 4 (osalla 5) / joukkue eli n. 1 peli kuukaudessa.

Vanhemmille ikäluokille pelejä 5  (osalla 6) / joukkue. Rytmi suurinpiirtein sama.

 

Olemme tehnet tähän muutaman ottelun, jossa ikäluokat sekoittuvat keskenään.

Saadaan kokeiltua, että toimiiko ja samalla saatiin pelimääriä hieman tasoitettua joukkueiden kesken.

Ainoa huomioitava on, että paitsiosääntö ei voi olla voimassa G ja F poikien välisessä ottelussa (ainakaan G-pojille). Kokeiluottelu merkitty *-merkillä oikeassa reunassa.

 

MUISTATTEHAN että kotijoukkueeksi merkitty joukkue hoitaa paikalle pätevän pelinohjaajan.

 

Liitteenä on talvisarjaan ilmoittautuneiden joukkueiden yhteyshenkilöt, joten tulosta itsellesi listat jos joskus tulee jotain esteitä taikka muuta.

 

TÄRKEÄ ASIA! Jos jostain syystä oma pelinne myöhäsyy esim pelinohjaajan takia, niin muistakaa että silloin teillä on vain lyhyempi peliaika ETTEKÄ voi ottaa peliaikaa seuraavilta peleiltä.

 

 

 

 

HUOM! 

Talven (joulukuusta eteenpäin) hallivuoroja ei ole vielä vahvistettu ja jos niin käy että vuoroja emme saa sunnuntaisin, niin talvisarja joudutaan peruuttamaan.

Vuorovahvistukset tullee seuroille marraskuun puolivälin paikkeilla.Lisätietoja: http://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/talvisarja_2009_2010/