3v3 turnaus, tytöille 18.4 U-puistossa

31.3.20103v3 turnaus, vain tytöille 18.4.2010 klo 9 -14 Urheilupuiston yläkenttä Kokoa 3 v 3 –joukkue kavereistasi ja tule pelaamaan pienpeliä! Sarjat: 99, 00, 01 sekä 02 ja nuoremmat tytöt Turnaus on tytöille ilmainen

 

 

 

3v3 turnaus, vain tytöille

18.4.2010 klo 9 -14

Urheilupuiston yläkenttä

 

 

Kokoa 3 v 3 –joukkue kavereistasi ja tule pelaamaan pienpeliä!

 

Sarjat: 99, 00, 01 sekä 02 ja nuoremmat tytöt

 

Turnaus on tytöille ilmainen

 

 

 

 

 

3v3 pelit iskee kaikkiin pallokosketusten määrää tukeviin ennätyksiin!

Aktiivinen 3BOLD-pelitapa toteuttaa kaikkien valmentajien toiveet saada junioripelaajille tärkeitä toistoja helposti ja pelinomaisesti. Pienessä tilassa voi pelaaja saada jopa 300 pallokosketusta tunnissa! Samalla puolustus- ja hyökkäysyspelin perustilanteetkin toistuvat tiheään, kun pelissä ei ole juurikaan taukoja. Syöttö tai kuljetus ohi vastustajan ja maalintekotilanne on koko ajan läsnä, samoin kuin pelitilanteen vaihtuminen puolustuspeliin. Puhumattakaan prässin ja vartioinnin kautta syntyvästä pallonriistoston ilosta. Samalla toteutuu pelaajalla yli 5-10 000 pelinomaisen askeleen tunnissa tuoma fyysínen ja taidollinen kehitysvaikutus ja maali-iloittelun tuoman onnistumisen tukiessa itseluottamustakin.  

Valmentaja! Lähetä pelaajasi vaikka omatoimisesti muodostamiinsa joukkueisiin ja tule itse vain seuraamaan sivusta kättesi työn jälkiä.

Junnupelaaja! Kokoa kavereistasi mieleisesi joukkue ja käykää näyttämässä muillekin osaamisenne.

Ottelut pelataan 1 x 6-7 min peliajoin pienmaaleihin (koko 1 m/1,5 m). kaikille joukkueille järjestetään mahdollisuuksien mukaan yhtä monta peliä tasoittuvin sarjoin. Yhden joukkueen pelimäärä riippuu sarjaan osallistuvien joukkueiden määrästä.

Ilmoittautuminen: Sitova ilmoittautuminen viimeistään 9.4.2010 sähköpostilla matti.simola@pp1.inet.fi tai reijo.h.rautiainen@metso.com.

Turnausjoukkueet kutsutaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Voimassa olevat pelipassi vakuutukset toimivat tässä ohjatussa pelissä. Järjestäjä ei vakuuta pelaajia!

Ilmoittautuneille joukkueille ilmoitetaan turnausta edeltävällä viikolla 3v3 –turnauksen ohjelma sähköpostitse.

Turnauspaikalla on buffet.

Nyt tyttöenergiaa pelikentälle.