TuNL valmentajakerho

12.5.2010


TuNL:n valmentajakerhon ensimmäinen tapahtuma Suomen U16 maaottelun yhteydessä. Kokoontuminen klo 17.40!

Turun Nappulaliiga on perustanut oman valmentajakerhon. Valmentajakerhon tarkoitus on järjestää valmentajilleen koulutusta tai muuta toimintaa noin kerran kuussa. Tapahtumissa valmentajat verkostoituvat toisten joukkueiden valmentajien kanssa sekä jakavat arvokasta tietoa ja kokemuksiaan valmennuksesta toisilleen. Valmentajakerhon ensimmäinen tapahtuma järjestetään 25.5 Kaarinassa Suomen U16 maaottelun yhteydessä. Valmentajakerhon tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki Turun Nappulaliigan valmentajat. Siis kaikki aluevalmentajat, kaupparivalmentajat, uudet, vanhat, kokeneet ja kokemattomat valmentajat tervetuloa!

Valmentajakerhon ensimmäinen tapaaminen on alle 16-vuotiaiden Suomi-Sveitsi ottelun yhteydessä 25.5. Tapaamme Kaarinassa Keskuskentän portilla klo 17.40. Kuulemme alustuksen ottelusta ja siirrymme seuraamaan U16 maaottelua Kaarinan keskuskentälle. Maaotteluun on nimetty kolme Turun Nappulaliigan kasvattia ja joukkuetta valmentaa Turun Nappulaliigan vanha pelaaja Kimmo Lipponen. Tapahtumassa on mainio mahdollisuus nähdä Suomen tämän hetken lahjakkaimpia pelaajia sekä sen mitä on kehitystä on tapahtunut viisi vuotta nappulaiän jälkeen.

Ilmoittautumiset valmentajakerhon ensimmäiseen tapahtumaan 20.5. mennessä tämän linkin kautta. Tapahtuma on Turun Nappulaliigan valmentajille ilmainen.

Lisätiedot valmentajakerhosta:

Valmennuspäällikkö
Olli Orvasto
Sähköposti: olli.orvasto[at]turunnappulaliiga.fi
Puh. / Fax 02-2357888
Gsm. 0400 226 458

 

Suomen vieraaksi maailmanluokan vastustaja

Suomen alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkue saa toukokuun lopulla vastaansa yhden pelaajakehityksen kärkimaista maailmassa. Sveitsin alle 17-vuotiaat ovat hallitsevia maailmanmestareita.

- Maaottelut toimivat osana valmistautumista ikäluokan syksyn karsintapeleihin. Tästä syystä on erityisen mieluisaa saada pelata Sveitsin kaltaista kovatasoista joukkuetta vastaan, toteaa U16-maajoukkueen valmentaja Kimmo Lipponen.

Sveitsin U16-maajoukkue on pelannut tänä vuonna Montenegroa, Bulgariaa ja Ranskaa vastaan ja voittanut niistä kaikki, päästämättä yhtään maalia omaan verkkoon.

- Sveitsin tulosten valossa odotettavissa on todella kovat ottelut. Meillä on mukana monta ensikertalaista, jotka pääsevät näyttämään kykynsä kansainvälisillä kentillä, valmentaja Lipponen kertoo.

U16 (1.1.1994) Kaksoismaaottelu
Ti 25.5. klo 18.30 Suomi-Sveitsi, Kaarinan keskuskenttä
To 27.5. klo 18.00 Suomi-Sveitsi, Hyvinkään Urheilupuisto

Valitut pelaajat:
Joose Koskiranta, FC Midtjylland
Dániel Kollár, FC Honka
Arttu Uotila, MP
Dani Hatakka, FC Honka
Ville Rannikko, TPS
Joel Mero, FC Reipas
Jere Uronen, TPS
Lassi Niemi, TPV
Jaakko Hietikko, FC Honka
Matias Louanto, FC Inter
Santeri Hirvonen, PK-35
Janne Kuhmonen, JJK
Matti Klinga, FC Reipas
Simon Skrabb, FF Jaro
Matias Ojala, Tervarit
Youness Rahimi, HJK
Olli Tynkkynen, FC Reipas
Topi Järvinen, JJK

Joukkueenjohto:
Kimmo Lipponen
, valmentaja
Kai Nyyssönen, valmentaja
Jori Särkkä, mv-valmentaja
Mikko Virtala, fysioterapeutti
Ilpo Litmanen, huoltaja

Lähde: www.palloliitto.fi