Matka Mini-Euroon 2011 valmennushanke

22.2.2011

Turun Nappulaliigan osallistuu yhteistyössä HJK:n ja Käpylän Pallon kanssa valmennushankkeeseen, jonka tarkoituksena on kartoittaa osallistuvien seurojen nykyistä tasoa verrattuna eurooppalaisten seurajoukkueiden vastaavaan E11 ikäluokassa. Hankkeeseen liittyen kyseisistä seuroista sekä TPS:sta valitaan pelaajia yhteisjoukkueeseen, joka osallistuu Tsekissä ja Saksassa äitienpäivän viikonloppuna pelattavaan Mini-Euro 2011 kutsuturnaukseen.

Matkan tavoitteena on muun muuassa saada lisätietoa eri maissa toimivien seurajoukkueiden pelitavoista sekä valmennuksellisista painopistealueista kyseisessä ikäluokassa. Matkan antia pyritään hyödyntämään myös Nappulaliigan toiminnassa.
 
Hankkeen vastuuvalmentajana toimii Erkka V. Lehtola HJK:sta. Muut valmennusryhmäään kuuluvat ovat Erkki Valla Käpylän Pallosta sekä Lasse Karlsson ja Kimmo Lamminen Turun Nappulaliigasta.
 
Lisätietoja hankkeesta ja sen etenemisestä löytyy Matka Mini-Euroon sivustolta, jonne on tarkoitus kertoa kuulumisia matkalta sekä raportoida siellä tehdyistä havannoista.