Hannunniitun Potkun Leevi Iljamo on kuukauden vihreän kortin pelaaja

15.1.2012

Palloliitto ja vihreän kortin yhteistyökumppani Helsingin Sanomat valitsevat kuukausittain vihreän kortin pelaajaksi lapsen, joka on Leikkimaailmaikäisten ottelussa saanut pelinohjaajalta reilun pelin ansiosta vihreän kortin. Joukkueenjohtajat voivat käydä ilmoittamassa vihreän kortin saaneita pelaajia osoitteessa http://www.kaikkipelaa.fi/  
Lisäksi palkitaan kuukauden vihreän kortin toimija, joka voi olla kuka tahansa ruohonjuuritason jalkapalloa toiminnallaan edistänyt henkilö.

Kuukauden vihreän kortin pelaaja on Hannunniitun potkun Leevi Iljamo. Leevi saa palkinnoksi Suomen maajoukkueen pelipaidan ja Fair Play -kaulaliinan.

Kuukauden vihreän kortin toimija on Juha Vainio. ”Juni” on ollut suuressa roolissa käynnistämässä ”Kouvolan Jalkapallo” -nimistä laajaa seudullista seurayhteistyöhanketta, jossa on mukana 6 jalkapalloseuraa.Yhteistyön tärkeimpiä osa-alueita ja tavoitteita ovat liikunnan avulla tapahtuva laadukas lasten kasvatustyö, harrastaja- ja yleisömäärien kasvattaminen, harrastusolosuhteiden kehittäminen ja kilpaurheilullisen menestyksen vahvistaminen.  Palkinnoksi Junille kahden hengen Kaikki Pelaa –illallinen.

 

Lisätietoja: jukka.salasuo(a)palloliitto.fi

 

LINKKI:

http://www.palloliitto.fi/viestinta/?num=200649