Vielä on tilaa... kiirehdi! Henkisen valmentamisen koulutus: Lapset - yksilönä ryhmässä

25.4.2012

 

”Lapset - yksilöinä ryhmässä” (alle 12v. lapsien henkinen valmennus)

 

Turun Nappulaliiga järjestää valmentajilleen koulutuksen henkisestä valmennuksesta. Koulutus järjestetään Kauppaoppilaitoksessa Kellonsoittajan kadulla 3.5.2012 klo 17-20. Kouluttajana toimii urheilupsykologi Matti Jaakkola (http://www.innergame.fi/).

Koulutuksen tavoitteena on käsitellä henkisen valmennuksen teemoja lasten (6-12 v.) jalkapallossa. Tapahtumassa käsitellään motivaatiota, keskittymistä, palautteen antamista ja vuorovaikutusta lasten jalkapallon näkökulmasta. Oikeanlaisella valmennuksella voimme mm. lisätä lasten jalkapallosta nauttimista ja pienentää Drop out- ilmiötä eli harrastuksen lopettamista. Johtava ajatuksena on että oma valmentaja on pelaajan henkinen valmentaja. Hyvä valmentaja motivoi, antaa rakentavaa, suoritusta parantavaa palautetta. Palautteen ja motivoivan harjoittelun ansiosta pelaajan itseluottamus kasvaa. Eikö kuulosta loogiselta, jos halutaan tehdä uusia Litmasia ja Hyypiöitä?

Lähtökohtaisesti pelaajassa ei ole vikaa, vaan se löytyy meistä valmentajista. Tule oppimaan uusia tapoja kehittää pelaajiasi.

Ohjelma:

17.00–18.15 Luento: Psyykkinen valmentaminen

18.15–18.30 Tauko: Kahvi ja leivonnainen

18.30–20.00 Luento: Lapset yksilöinä ryhmässä

 

- Lasten itseluottamus ja kyky ymmärtää kilpailua

- Vuorovaikutus ja palautteenanto lasten liikunnassa

- Keskittyminen ja innostus lasten jalkapallossa

 

Koulutus on Turun Nappulaliigan valmentajille ilmainen. Muiden seurojen valmentajille hinta on 20 euroa. Ilmoittautuminen.