TÄRKEÄÄ TIETOA SALI- JA HALLIVUOROISTA !!!

3.10.2013


JOKAINEN JOUKKUE, OLKAA TARKKANA SALIVUOROISTANNE!!! MIKÄLI ETTE KÄYTÄ NIITÄ NIIN MUISTAKAA PERUA AJOISSA!!!!! 

 

Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus otti 2013 syyskauden alusta alkaen käyttöön perumiskäytännön, jonka mukaisesti käyttämättä jäävät vuorot tulee perua viimeistään 4 vuorokautta ennen vuoroa kirjallisesti.

Tällä tavoin pyritään saamaan vapaiksi jäävät vuorot aktiivisesti käyttöön.

Mikäli vuoroa ei olla peruttu ajoissa, vuorosta lähtee sanktiomaksu, joka on 2x aikuisten tuntivuokra ja tämä koskee myös lasten maksuttomia vuoroja, joita siis ei olla peruttu ajoissa.

Sanktiomaksu lähtee myös, mikäli lasten vuoron käyttää aikuisryhmä. .

Perumisilmoitukset lähetetään osoitteeseen liikunta.varaukset@turku.fi)

liikuntapalvelukeskus
asiakaspalvelu
Mari

 

 

 

Kirje 27.9.2013

 

Lähettäjä: Hatanpää Susanna [mailto:susanna.hatanpaa@turku.fi]
Lähetetty: 27. syyskuuta 2013 14:00
Aihe: Impivaaran jalkapallohallin käyttämättömät vuorot kesällä 2013
 
Hei!
Kävin viime viikolla läpi käyttämättömiä vuoroja Impivaaran jalkapallohallista kesän ajalta ja tulos oli hämmentävä – jalkapalloseuroilla oli yhteensä 96 tuntia käyttämättömiä lasten ja nuorten vuoroja. Myös lasten vuorot on pitänyt perua, tähän on aiemmin riittänyt peruminen vaikka saman päivän aikana. Mikäli vuoroa ei olla peruttu, on vuorosta peritty normaali aikuisten vuoron hinta. Liikuntapalvelukeskus teki nyt kuitenkin poikkeuksellisen päätöksen jättää perimättä maksua näistä käyttämättömistä vuoroista, sillä jonkinlainen informaatiokatkos tässä on täytynyt olla, kun vuoroja on noinkin paljon perumatta. Jatkossa myös pyydämme teitä allekirjoittamaan ja palauttamaan saamanne kirjaamisilmoituksen, näin ollen hyväksytte myös perumisehdot. Mari Jäppilä laittaa vielä asiasta tarkemmin informaatiota lähempänä.
 
Tästä syksystä alkaen Liikuntapalvelukeskus otti käyttöön toimintatavan, jonka mukaan vuoroista lähtee sanktiomaksu (2x aikuisten maksu) mikäli vuoro perutaan alle 4vrk ennen vuoroa tai mikäli vuoro on käyttämättä. Tämä sama sääntö pätee siis aikuisten ja lasten vuoroihin. Tästä syksystä alkaen näitä perumatta jääneitä vuoroja ei enää katsota sormien läpi, koska asiasta ollaan tiedotettu useaan otteeseen. Muistakaa viedä tämä tieto eteenpäin myös valmentajille.
 
Tällä emme yritä vaikeuttaa toimintaa tai kerätä lisätuloja, tavoitteena on ainoastaan saada kaikki vuorot tehokkaasti käyttöön.
Ystävällisin terveisin,
Susanna Hatanpää
--
Susanna Hatanpää
Asiakaspalveluesimies
Turun kaupunki
Vapaa-aikatoimiala
Liikuntapalvelukeskus
Blomberginaukio 4, 20720 Turku
050-5546213