Tutor toiminnan uusi kausi käynnistyy huhtikuussa

27.2.2014


Turun Nappulaliigan tutoreina jatkavat kokeneet jalkapallotoimijat Pauli Koski ja Juha Lipponen. Molemmilla alkaa kolmas kausi seuran Fortum tutoreina. Aluejoukkueet voivat olla missä vaiheessa tahansa rohkeasti yhteydessä tutoreihin, kun heillä ilmenee tarvetta.

Tutorit voivat mm. tulla vetämään malitreenit harjoituksiinne, antamaan palautetta omista joukkueharjoituksistanne tai tulla tutoroimaan ottelutapahtumanne.

 

Fortum Tutor -ohjelma

Valtakunnallisen Fortum Tutor –ohjelman tavoitteena on kehittää nuorten jalkapallon harrastajien valmennusta. Palloliitto valitsee vuosittain noin 100 tutoria, jotka toimivat jalkapallovalmentajien ja –ohjaajien apuna. Toiminnan aikana tutorien määrä on yli kaksinkertaistunut.

Hyvä tutor tukee ja auttaa

Vanhemmat toimivat usein pienten lasten valmentajina oman työnsä ohella. Fortum Tutor –ohjelman avulla valmentaja saa apua ja tukea käytännön harjoitus- ja pelitilanteissa. Tutor-ohjelman avulla halutaan taata kaikille jalkapalloa harrastaville lapsille innostava harrastusympäristö ja osaava valmentaja. Kohderyhmänä ovat alle 12-vuotiaiden lasten valmentajat, erityisesti 5-8-vuotiaiden valmentajat.

Lue lisää Fortum Tutoreiden nettisivulta!

 

TuNL Fortum tutoreiden yhteystiedot

 

Juha Lipponen

juha.lipponen@turku.fi

0505589542

 

Pauli Koski 

pauli.koski@kaarina.fi

0503434770