Turun Nappulaliigan uusi valmennuspäällikkö

29.8.2014


Turun Nappulaliigan uusi valmennuspäällikkö aloittaa tehtävässään 15.10.2014.

 Pauli Koskesta Turun Nappulaliigan uusi valmennuspäällikkö

 

Pauli Koski aloittaa tehtävässään Turun Nappulaliigan valmennuspäällikkönä lokakuun puolivälissä. Koski on tullut nappulaliigalaisille tutuksi mm. kaupparijoukkueiden vastuuvalmentajana ja Fortum Tutorina.

”Vuosia jalkapallon parissa on kertynyt jo 43, näistä pelivuosia 25 ja valmennuskausia 24”, kertoo Koski. Valmennusuransa aikana Koski on valmentanut kaikenikäisiä pelaajia, 9-vuotiaista aikuisiin asti, pääosa Kosken valmennusurasta on kuitenkin käsittänyt juuri F9-C14-ikäisten valmentamista.

 

Keskeisiksi tavoitteikseen valmennuspäällikkönä Koski nostaa toiminnan kehittämisen yhteistyöllä ja yhteistyön kautta. ”Yhteistyö positiivisessa hengessä kaikkien nappulaliigatoimijoiden välillä on avain toiminnan kehittämiseen. Menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa”, muistuttaa Koski, ”meidän tehtävämme on tartuttaa jalkapallokipinä kaikkiin nappuloihin”.

 

Turun Nappulaliigan toiminta saa syksyllä uutta potkua myös omasta Peltolanpuistoon avattavasta harjoituskeskuksesta, Terveystalo Areenasta, jonne pystytään keskittämään nappulaliigan omia koulutuksia ja tapahtumia. 
Syyskuun alusta alkaen on Turun Nappulaliigalle palkattu myös Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän seuratuen turvin grassroots-koordinaattori, jonka tehtäviin kuuluu erityisesti drop outin ehkäiseminen ja aluejoukkuetoiminnan tukeminen. Nyt tehtävässään aloittava valmennuspäällikkö ja grassroots-koordinaattori tulevat tekemään tiivistä yhteistyötä nappulaliigatoiminnan kehittämiseksi.

 

 Vuonna 1965 perustettu Turun Nappulaliiga on yksi Turun suurimmista urheiluseuroista. Sen toiminnassa on mukana lähes 2000 tyttöä ja poikaa sekä noin 300 valmentajaa, joukkueenjohtajaa ja muuta toimihenkilöä. Vuonna 2014 Turun Nappulaliigalla oli 158 joukkuetta. Turun Nappulaliigalla on joukkueita kaikkiaan 18:ssa eri kaupunginosassa. Turun Nappulaliigan sarjoissa pelataan lähes 1700 sarjaottelua.