Syyskuun vapaaehtoistoimija

7.10.2015

Syyskuun vapaaehtoistoimija on Ville Virtanen, Halisten-04 joukkueen valmentaja

Aloitin jalkapallon pelaamisen Kupittaan nappuloissa 7-vuotiaana 1982 D-sarjassa. Pelasin koko nappulaliigan Kupittaan joukkueessa. Vuonna -85 pääsin pelaamaan silloiseen nuorempaan kaupunkijoukkueeseen, eli Farmiin. Tästä vuodesta jäi mieleen Helsinki-Cup ja päätösmatka Ruotsiin. Seuraavana vuotena -86 saavutimme Kaupparin kanssa itselleni ikimuistoisen Helsinki-Cupin voiton. Kauppari vuosi oli minulle selkeästi jalkapallon peluun aloittamista kilpaurheiluna.

Poikkeuksellisesti Kaupparin päätyttyä siirtyi suuri osa joukkueesta ÅIFK:n junioritoimintaan. Pelasin itse koko urani ÅIFK:ssa. Huippuhetkinä 15-vuotiaana tehty debyytti 2.divisioonassa ja piirijoukkueiden kautta tutustuminen tuleviin maajoukkupelaajiin..Kauppari kavereiden urat ovat olleet myös mielenkiintoisia seurata, vaikka he tekivätkin uraa "väärän" lajin parissa.(Saku Koivu ja Jani Hurme)

Yksittäistä lempiruokaa on vaikeaa nimetä. Laitan ruokaa mielelläni ja pidän uusien ruokien mukanaan tuomista makuelämyksistä. Jos yksi ruoka pitäisi nostaa esille, niin minusta yksinkertainen Saaristolaistyyppinen kalakeitto on ruoka jota tarjoan mielelläni esim.ulkomaalaisille vieraille.

Suosikkijoukkueeni on Halisten nappulat -04/-05. Tämä on ensimmäinen joukkue jota olen saanut valmentaa ja nähdä pienten yksilöiden kasvavan joukkueeksi. Aikuisjoukkueista Hansa Rostock on vieläkin lähellä sydäntä Saksassa vietettyjen vuosien johdosta. Silloin seura pelasi Bundesliigaa, nykyinen joukkueen tila aiheuttaa enemmänkin surua...Hienoa oli nähdä Jari Litmasenkin pelaavan Rostockissa. Jari tosin varmaankin haluaa asian unohtaa...(Kausi päättyi putoamiseen Bundesliigasta)

Villen vinkki: Uskalla laittaa itsesi likoon, ole koko sydämellä mukana siinä mitä teet. Lapset ovat parhaita huomaamaan jos et ole tosissasi mukana toiminnassa.