Perjantaiposti: Haluatko valmentajaksi?

4.12.2015

Seuramme toiminta ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia valmentajia ja toimihenkilöitä. Monissa joukkueissamme tarvitaan apu- ja vastuuvalmentajia. Ole yhteydessä valmennuspäällikköömme, niin etsimme juuri sinulle sopivan tehtävän seurassamme!
Pauli Koski: p. 040-5540 809
pauli.koski@turunnappulaliiga.fi

Vielä ehdit ilmoittautua ennen joulua järjestettävään ekkono-koulutukseen – lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.turunnappulaliiga.fi/valmentajille/koulutus/

Turun Nappulaliigan sääntömääräinen syysvuosikokous pidettiin 30.11.2015. Kokouksessa valittiin seuran puheenjohtaja kaksivuotiskaudeksi sekä toimijat johtokunnan erovuoroisten jäsenten tilalle. Kokouksessa vahvistettiin myös seuramme toimintasuunnitelma ja budjetti tulevalle vuodelle.
http://www.turunnappulaliiga.fi/?x254091=489517

Kauden 2016 pelaajalaskutus saadaan näillä näkymin jakoon viikolla 50. Toimintamaksulaskut ja kausi-info lähetetään sähköpostitse joukkueiden joukkueenjohtajille ja valmentajille, jotka jakavat ne pelaajilleen. Halutessa maksulaput saa myös noutaa toimistolta valmiiksi tulostettuna.
Kaikkien pelaajien pelipassit ja vakuutukset vanhenevat 31.12.2015.
Viikolla sattunut sähkökatkos vioitti toimiston tietokonejärjestelmää, siksi emme valitettavasti tällä viikolla pysty lähettämään pelaajapäivitystä talvisarjan pelikelpoisista pelaajista.