Joulukuun vapaaehtoistoimijat

15.1.2016


Joulukuun vapaaehtoistoimijoiksi valittiin "Pääskyvuoren Tiinat" - Tiina H. ja Tiina J. Pääskyvuoren Panttereista (-06) Tiinojen vastaukset kiperiin kysymyksiimme alla!

Keväällä 2012 oli Pääkkärin 06 pojat ilman valmentajaa ja homma ois tyssännyt siihen, mutta Tiina H päätti ottaa homman hanskaansa. Toinen Tiina (Jaamis) liittyi kaveriksi siihen jeesaamaan. Tiina H ei oo päivääkään potkinu palloo edes veljien kanssa, Jaamis lähinnä ringeten oheisharjoitteena.

 

Suosikkijoukkue: Toki Pääkkärin Pantterit on vienyt koko sydämemme. Ollaan monen vastustaja joukkueen kanssa ystävystytty tässä vuosien varrella ja varsinkin Hanttarin suuntaan on ollut kivaa yhteistyötä :-)

 

Lempiruoka: Tiina H tykkää kaikesta :-)    ja Jaamis herkuttelee lohella lohkoperunoineen.

 

Junnut on aivan mahtavia tyyppejä ja nopeita kehittyjiä – pelit on jalkapallon suola ja on ollut etuoikeus seurata joukkueen kehitystä ryhmähengen ja taitojen saralla. Vapaaehtoistoimijalta ei vaadita ydinfysiikan lakeja – suuri apu on vaikka vain jo viivojen vetämisestä kentälle tai kerran kaudessa buffetkaffen hoitamisesta. Kaikkien ei tarvitse valmentaa – mutta valmentajan pestiin voisi helpommin löytyä väkeä, jos näihin ympärillä oleviin pienien asioiden hoitoon olisi aktiivisia toimijoita apuna heti alkuunsa.  Tässä kohtaa onkin hyvä kiittää Pääkkärin Panttereiden aktiivisia vanhempia.