Kuukauden vapaaehtoinen

19.2.2016


Kuukauden vapaaehtoistoimija on Petteri Rouhikko (Pohjola -06 ja -08 ja TuNL white06)

Pelasin pikkupoikana tietysti nappulaliigassa ja aluejoukkueeni oli Pansio. Aikuisena olen tullut mukaan toimintaan samalla tavalla kuin moni muukin, eli olin ensin vaan isänä/kannustajana kentän laidalla, kunnes silloinen valmentaja pyysi vähän apua ja siitähän se sitten lähti ja vanha rakkaus roihahti uudestaan.

Lempiruokani on vaimon tekemä sitruunainen pinaattijauhelilaatikko ja äidin tekemä kaalijauhelilaatikko puolukalla.

Suosikkijoukkueeni ovat Pohjolan joukkueet tietysti ja TuNL06 White.

Kerää itsesi ympärille mahtavat valmentajat/toimihenkilöt, niin homma on kuin tanssia vain (en kylläkään osaa tanssia). Uskalla kysyä tyhmiäkin, koskaan ei (nappulaliigan) toimistolla ole minulle naurettu, ainakaan päin naamaa ?.

Vakavasti sanoen, minulla on aivan mahtavat valmentajakollegat, niin Pohjolassa kuin kaupparissakin joiden kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa.

Myöskin kaikissa joukkueissa joissa olen mukana on toimiva joukkueenjohto, kiitokset Jojoille. 

Kiitos myös rakkaalle vaimolleni, joka pitää kotona linnoitusta pystyssä, että minä saan "leikkiä" rauhassa valmentajaa.

Haluaisin vielä erikseen kiittää kaikkia pelaajia ja erityisesti heidän vanhempiaan, teidän kanssanne yhteistyö toimii mielestäni loistavasti ja mahdollistatte mukavan harrastuksen pikkufutareille.