TuNL P08 kevätturnaus la 28.5.

30.5.2016


 

Lauantaina 28.5. pelattiin Jäkärlän nurmikentällä TuNL P08:n järjestämä kevätturnaus.

Turnaukseen osallistui yhteensä 16 joukkuetta. Vierailijoita turnaukseen oli saatu lähikuntien joukkueiden lisäksi Helsingistä asti, kun HJK Laru ja HJK Munkkiniemi sekä HPS osallistuivat turnaukseen.

Kotiturnaus sujui TuNL P08 pojilta upeasti. Kilpasarjassa HJK Laru voitti vakuuttavasti kaikki ottelunsa, mutta TuNL white ja valkoinen haastoivat hienosti HJK Larun voittamalla kaikki muut vastustajansa. Ainoastaan HJK Laru piti tiukoista peleistä huolimatta tunnustaa tällä kertaa paremmaksi. TuNL whiten ja valkoisen keskinäisessä kamppailussa white oli tällä kertaa parempi. Tästä vielä onnittelut Jyrkille ;-)

Haastesarjassa TuNL blue ja TuNL sininen olivat hyvällä peli-ilmeellä liikkeellä ja se näkyi myös ottelutuloksissa. TuNL sininen voitti kaikki turnauksen viisi peliään ja myös TuNL blue pelasti upeasti häviten ainoastaan keskinäisen ottelun TuNL siniselle.

Mieleenpainuvimpana hyvistä peleistä huolimatta oli kuitenkin upea ”fudishenki”, joka valtasi koko Jäkärlän urheilukentän. Kentän laidoille oli kertynyt satoja ihmisiä. Herättipä kentältä kuuluva kohina jopa lähialueella asuvia ihmisiäkin katsomaan kentälle, että mikä tapahtuma siellä on oikein meneillään. Tätä kai se junnufutis on parhaimmillaan, upea tunnelma ja hienoja suorituksia kentällä.

Iso kiitos koko turnauksen onnistumisesta kuuluu TuNL P08:n kaikille vanhemmille, jotka omalla hienolla panoksellaan tekivät tämän ”jalkapallojuhlan” mahdolliseksi.

Hyvää ja aurinkoista futiskesää kaikille

TuNL P08

Olli